Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezmaksas seminārs topošajiem un jaunajiem uzņēmējiem „Biznesa vadība start-up uzņēmumos”

    Jaunākie raksti

    Informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA „Ozols Grupa” un Latvijas atvērto tehnoloģiju asociācija (LATA) e-prasmju nedēļas ietvaros aicina uz bezmaksas semināru „Biznesa vadība start-up uzņēmumos”. Seminārs notiks 25. martā plkst. 14.00 biznesa centra Unity konferenču zālē, Vienības gatvē 109.

    Uz semināru tiek aicināti jaunie un topošie uzņēmēji, uzņēmumu mārketinga, pārdošanas speciālisti, IT entuziasti, jaunieši. Seminārs būs īpaši vērtīgs tiem jaunajiem uzņēmējiem, kuriem ir ideja, bet neliela pieredze uzņēmuma vadībā, produkta virzīšanā un biznesa idejas praktiskajā realizācijā. Semināra mērķis ir informēt jaunos uzņēmējus par informācijas tehnoloģiju pielietošanu darba procesā un biznesa vadībā, kā arī iedvesmot un iedrošināt apmeklētājus uzņēmējdarbības uzsākšanai.

    Reklāma

    Semināru iesāks Inga Blumberga ar savu iedvesmas stāstu un pieredzi, izveidojot bērnu apģērbu zīmolu Hebe. Pasākuma programmā tiks apskatītas tādas tēmas kā komunikācijas kanālu izvēle jaunam uzņēmumam, produkta virzīšanas un pārdošanas taktikas, biznesa procesu automatizācija jeb – kā ietaupīt laiku un nopelnīt vairāk. Jaunie uzņēmēji pasākumā iegūs informāciju arī no pieredzējušas grāmatvedes par uzņēmējdarbības formas izvēli un grāmatvedības uzskaiti, noskaidros, kā izstrādāt lietotājam draudzīgu mājas lapu un visi semināra dalībnieki saņems operētājsistēmas Ubuntu bezmaksas instalācijas disku.

    Vairāk informācijas, semināra programma un pieteikšanās – www.ozols.lv un www.lata.org.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars
    12.03.2014 08:18

    Super ieguvums – bezmaksas Ubuntu disks :D

    Reklāma