Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ignitis” attīsta elektroauto uzlādes tīklu Latvijas reģionos

    Jaunākie raksti

    “Ignitis Latvija” vienojies ar SIA “Latvian Retail Management”, kas Latvijas tirgū pārstāv mazumtirdzniecības veikalu tīklus “CITRO”,  “ELDO” un “Mājai un Dārzam”, par elektroauto uzlādes staciju tīkla “Ignitis ON” attīstīšanu Latvijas reģionos. Sākotnēji plānots uzstādīt vairāk nekā 130 elektroauto uzlādes punktus.

    “Saskaņā ar “Ignitis ON” elektroauto uzlādes tīkla attīstības plāniem visā Latvijas teritorijā iecerēts veicināt ciešāku sadarbību ar dažādiem partneriem par elektroauto uzlādes punktu izbūvi to apsaimniekotajās teritorijās. Kā perspektīvu segmentu “Ignitis ON” tīkla attīstībai, mēs saskatām mazumtirdzniecības veikalu tīklus ar plašu pārklājumu Latvijas pilsētās un reģionu centros, kā arī komercsektora pārstāvjus, kuru pārziņā ir  biznesa centri un citas komercplatības  ar aktīvu auto plūsmu. Mēs pozitīvi vērtējam līdzšinējo sadarbību ar “Latvian Retail Management”, kas vienlaikus spēj nodrošināt tik plašu mazumtirdzniecības veikalu tīkla pārklājumu no Kurzemes līdz pat Latgalei. Tas mums sniedz iespēju būtiski paplašināt “Ignitis ON” tīklu ārpus lielajām pilsētām un galvenajām autoceļu maģistrālēm,” norāda Arturs Svekris, “Ignitis Latvija” elektroauto uzlādes tīkla vadītājs.

    “Mazumtirdzniecības veikalu tīklu papildināšana ar mūsdienīgām ērtībām, atbilstoši pircēju paradumiem, ir katra tirdzniecības tīkla attīstības pamatā. Mēs rūpīgi sekojam līdzi pircēju paradumu maiņai un redzam, ka papildu pakalpojumu piedāvājums, piemēram, ērta iepirkšanās pašapkalpošanās kasēs, depozīta iepakojuma nodošanas iespēja,  velo novietnes un elektroauto uzlādes punkti rada papildu pievienoto vērtību pircēju pieredzei mūsu pārstāvētajos veikalu tīklos. Kā sociāli atbildīgs uzņēmums augstu novērtējam sadarbību ar “Ignitis Latvija” un ticam, ka kopā varam veicināt vides ilgtspēju un saglabāt to mūsu nākamajām paaudzēm,” skaidro Imants Kelmers, SIA “Latvian Retail Management” valdes priekšsēdētājs.

    Sadarbībā ar “Latvian Retail Management” jau šobrīd ir uzsākti elektroauto uzlādes punktu izbūves darbi pie mazumtirdzniecības veikalu tīkla tirdzniecības vietām vairāk nekā 30 dažādās lokācijās Latvijas reģionos un novadu centros. Plānots, ka pirmie “Ignitis ON” elektroauto uzlādes punkti tiks nodoti ekspluatācijā 2025. gada pavasarī. Lielākā daļa elektroauto uzlādes punktu pieslēguma jauda būs virs 150 kW.

    Lietotājiem ērtu un drošu elektroauto uzlādes punktu izveidē “Ignitis Latvija” sadarbojas ar Eiropas vadošajiem iekārtu ražotājiem. “Ignitis ON” elektroauto uzlādes punkti tiek īpaši aprīkoti, lai tie būtu viegli sasniedzami ikvienam klientam, tostarp cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Papildu drošībai tiek labiekārtota piekļuves infrastruktūra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma