Web Analytics
More
    Reklāma

    Airbnb motivē īres īpašumus aprīkot ar elektroauto uzlādes iekārtām

    Jaunākie raksti

    Kaut arī no dažiem avotiem dzirdams, ka elektroauto tirgus pieaugums tomēr turpina samazināties, tikmēr izīrēšanas serviss Airbnb tieši mudina savu klientu īpašumus aprīkot ar elektroauto uzlādes iekārtām.

    Šajā gadījumā Airbnb piedāvā sadarboties ar uzņēmumu ChargePoint, kas par zemāku cenu ļaus iegādāties un uzstādīt uzlādes sistēmu izīrējamā mājoklī. Interesentiem būs iespējams iegūt līdz pat 36% lielu atlaidi, kas ir patīkams ieguvums, zinot, ka šis iekārtas var maksāt arī vairāk nekā tūkstoti eiro.

    Papildu tam Airbnb norāda, ka arvien vairāk cilvēku īpašuma izvēlē izmanto opciju uzlādēt elektroauto. Šī filtra atzīme tikusi izmantota par 80% vairāk, salīdzinot 2022. un 2023. gadu. Tāpat novērojams, ka cilvēki šajos īpašumos ir gatavi palikt ilgāku laiku, kas ir ērti pašam izīrētājam. Līdz ar to arī iespējams nopelnīt vairāk.

    Lai šo procesu padarītu vēl ērtāku, tad veidojot sludinājumu, elektroauto uzlādes punkta atzīmi būs viegli atzīmēt, lai pēcāk tā būtu redzama un piesaistītu interesējošos klientus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma