Web Analytics
More
    Reklāma

    Līdztekus “ChatGPT” robotam “Apple” savās ierīcēs varētu piedāvāt arī citus MI palīgus

    Jaunākie raksti

    Pirmdien, 10. jūnijā, norisinājās “Apple” izstrādātāju konference WWDC2024, kuras laikā līdztekus citiem jaunumiem uzņēmums paziņoja par sadarbību ar “OpenAI”, kuras ietvaros integrēs “ChatGPT” robotu “iOS 18” un citās jaunajās operētājsistēmas versijās. Taču, iespējams, nākotnē lietotājiem tiks piedāvāti arī citi mākslīgā intelekta (MI) asistenti, piemēram, “Google Gemini“.

    Iepriekš jau rakstījām, ka “Apple” paralēli sarunām ar “OpenAI” diskutēja arī ar “Google” par “Gemini” integrēšanu “iOS 18” un citās operētājsistēmās. Lai arī šobrīd redzams, ka izvēle notikusi par labu “OpenAI” produktam, “Apple” operētājsistēmu nodaļas vadītājs Kregs Federidži (Craig Federighi) intervijā izklāstīja uzņēmuma mērķus MI jomā un deva mājienu par iespējamu “Google Gemini” izmantošanu nākotnē.

    Reklāma


    Federidži norādīja, ka “Apple” apsver lietotājiem piedāvāt izvēlēties starp dažādiem MI modeļiem, ko izmantot “Apple Intelligence” programmatūrā. Lai gan “ChatGPT” šobrīd ir vienīgā opcija, nākotnē tai varētu pievienoties “Gemini” vai kāds cits MI modelis. Šeit būtiski norādīt, ka katrs no MI modeļiem mazliet atšķiras un fokusējas uz kaut ko citu, piemēram, satura veidošanu vai kodēšanu. Līdz ar to lietotāji varētu izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko un izmantot to savās “Apple” ierīcēs.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma