Web Analytics
More
    Reklāma

    Steam spēļu platforma svin 20 gadu jubileju

    Jaunākie raksti

    Visas Valve veidotās spēles tikušas pie pamatīgām atlaidēm, jo Steam platforma šobrīd svin 20 gadu dzimšanas dienu. Steam platforma tika izveidota 2003. gadā, turklāt tobrīd Steam izskatījās pēc kaut kā lieka, jo 2004. gadā iznākušajai spēlei Half-Life 2 vajadzēja ne tikai oriģinālo DVD, bet arī uzstādītu Steam.

    Pēcākos gados un arī šobrīd Steam platforma ir populārākā vieta spēļu iegādei. Diemžēl Valve pati šīs popularitātes ēnā teju pilnībā metusi pie malas spēļu izveidi, kas daudziem Valve veidoto spēļu faniem nav pa prātam. Spēļu fani gan ne tuvu nav pametuši Steam – šī gada janvārī vienlaikus platformai bija pieslēgušies 10 miljoni lietotāju.

    Reklāma

    Steam platforma šobrīd piedāvā ne tikai spēļu iegādi, te ir arī pamatīga spēlētāju dzelžu un softa datubāze, kas tiek atjaunota ik mēnesi. Tāpat pamatīgu popularitāti ieguvusi Steam Deck spēļu konsole.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    capsx
    16.09.2023 00:46

    Kaut kā nekur tur nemanu nekādas 20 gadu atlaides, izņemot stīmdekam …

    capsx
    16.09.2023 00:50
    Reply to  capsx

    Un ja tās atlaides bija tieši tajā datumā -> “The game digital distribution platform launched September 12th, 2003”, tad raksts ir mazliet par vēlu … ;)

    Reklāma