Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony vēl kādu laiku turpinās izlaist viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Sony šobrīd piedāvā visai jaudīgus un ļoti specifiskus viedtālruņus, kas noteikti nav domāti plašām masām, kā arī ir problēmas ar to laicīgu piegādi pēc izziņošanas. Tāpēc neizbēgams ir viedoklis, vai uzņēmums maz grasās attīstīt un piedāvāt šos produktus, un atbilde ir – jā.

    Par to nav paziņojis pats Sony, bet gan sadarbības partneris Qualcomm, kas atklājis, ka ir noslēgta vairāku gadu sadarbība ar Sony, gaidāmajos viedtālruņos izmantojot Qualcomm procesorus. Jaunākajā Sony Xperia 1 V ticis izmantots šobrīd jaudīgākasi Snapdragon 8 Gen 2 procesors, kas saņēmis labas atsauksmes no lietotājiem.

    Paziņojumā minēts, ka Qualcomm ar Sony noslēdzis vairāku gadu sadarbības līgumu, piegādājot savus Snapdragon sērijas mobilos procesorus. Minēts, ka ar tiem tiks aprīkoti nākotnes premium un vidējās klases produkti, bet nekas par budžeta klasi. Tas nozīmē, ka Sony nav plānu iesaistīties šajā piepildītajā tirgus segmentā, bet gan palikt pie saviem specifiskajiem telefonu modeļiem, kas arī ir pietiekami dārgi.

    Protams, Qualcomm norāda, ka noslēdzot šo sadarbību, abi uzņēmumi koncentrēsies, lai katrs spētu nodrošināt labāko pieredzi lietotājiem, balstoties uz stiprajām pusēm. Qualcomm tā būtu jauda un veiktspēja, bet Sony kameru darbība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Heinaste
    06.08.2023 18:59

    Pamazām sāku sliekties uz to, ka nākamais tālrunis atkal būs “Sony” no kura atteicos, kad pajuka “Sony-Ericsson” alianse.

    Reklāma