Web Analytics
More
    Reklāma

    “Qualcomm” prezentēs uzlaboto VR un MR brillēm domāto “Snapdragon XR2+” procesoru

    Jaunākie raksti

    No 9. janvāra līdz 12. janvārim Lasvegasā norisināsies ikgadējā tehnoloģiju izstāde “CES 2024“, kurā kā ierasts pasaulē vadošie tehnoloģiju uzņēmumi prezentēs savus svaigākos un inovatīvākos risinājumus. Arī kompānija “Qualcomm” ir neatņemams šīs izstādes dalībnieks un šim gadam sarūpējusi ko jaunu procesoru segmentā. Uzņēmums “CES 2024” laikā prezentēs uzlaboto “Snapdragon XR2+” procesoru, kas domāts virtuālās un jauktās realitātes risinājumiem.

    “Qualcomm” paziņojis, ka “Snapdragon XR2+ Gen 2” fokusēsies uz “reālistiskākas, detalizētākas lietotāja pieredzes sniegšanu”. Uzlabotais procesors, par ko uzņēmums paziņoja pērnā gada septembrī, atbalstīs izšķirtspēju līdz pat 4,3K, salīdzinot ar 3K iepriekšējai versijai (kas integrēta “Meta Quest 3” brillēs). Tāpat “Snapdragon XR2+ Gen 2” varēs apstrādāt saturu līdz 90 kadriem sekundē. Šie uzlabojumi nodrošinās “īpaši skaidru vizuālo saturu”. Tāpat par 15% palielināts GPT un par 20% – CPU.

    Reklāma

    Šajā sakarā “Qualcomm” arī atgādinājis par ciešo partnerību ar “Google” un “Samsung”, kuras ietvaros tiek strādāts pie kopīgiem jauktās realitātes risinājumiem – platformām un VR brillēm – kur tiks integrēts šis jaunais procesors. “Samsung” pārstāvji uzsver, ka šī sadarbība “vēlreiz mainītu mobilo sakaru nozari”. Savukārt “Google” AR viceprezidents norādījis, ka cer turpināt partnerību ar “Qualcomm” un “Samsung”, lai radītu “visaptverošu un telpisku jauktās realitātes nākotni”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma