Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple, iespējams, pārtrauks sadarbību ar Goldman Sachs banku, radot bažas par Apple Card nākotni

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple aptuveni pēc gada pārtrauks sadarbību ar ASV banku Goldman Sachs, ar kuru kopā tiek piedāvāta Apple Card kredītkarte un pakalpojumi. Līdz ar to nav skaidra produkta nākotne.

    Pagaidām sadarbība noslēgta līdz 2025. gadam, tāpēc vēl pārredzamā nākotnē produkts būs pieejams, taču nav skaidrs, kas notiks pēc tam. Par potenciālo attiecību pārtraukšanu varētu kalpot iemesls, ka klienti sūdzās par Apple Card apkalpošanas servisu, ko nodrošina Goldman Sachs. Šī ir pirmā bankas pieredze tieši ar privātpersonām, kas nav izrādījusies veiksmīga.

    Tikmēr no otras puses Apple principā iegūst visu peļņu par dažādām Apple Card transakcijām, soda naudām un citiem mazajiem maksājumiem, kas nodrošinātu biznesu bankai. Vienīgie ieguvumi bija maksa par tiem pakalpojumiem, kad kartes īpašnieki norēķinājās par precēm ar dalīto maksājumu.

    Visticamāk, ka lai turpinātu piedāvāt Apple Card pakalpojumu, uzņēmumam vairs nebūs iespējams tik strikti diktēt savas prasības pret potenciālo partneri. Līdz ar to būs interesanti sekot līdz, kā izvērsīsies šī Apple pakalpojuma nākotne. Jo ne pārāk bieži gadās redzēt, kad uzņēmums pārtrauc savus servisus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assasa
    01.12.2023 19:10
    Youtuberis
    02.12.2023 10:48
    Reply to  assasa

    Iet gan.

    Klienti novertējuši tik augstu jo nav komisijas maksas un citu sūdu uz kā bankas pelna.

    Un šis arī ir iemesls kapec Goldmanam nepatīk sadarbība ar apple, jo iegūst labu slavu bet niecīgus centus.

    Reklāma