Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Card ir šī gada vislabāk novērtētā kredītkarte ASV

    Jaunākie raksti

    Apple spēj dominēt ne tikai dažādu viedierīču jomā, bet tās klienti ir apmierināti arī ar sniegto Apple Card un bankas pakalpojumiem, uz ko norāda veiktā analīze šajā gadā.

    Uzreiz gan jāpiezīmē, ka tieši finanšu pusi veic ASV banka Goldman Sachs, bet tehnisko pusi iPhone pusē veic Apple, līdz ar to tas nav 100% Apple produkts, bet gan sadarbība. Apple Card kredītkarte un serviss ir saņēmusi augstāko novērtējumu uzņēmuma J.D. Power veiktajā aptaujā vidējā kredītkaršu lietotāju segmentā. Tā ir ieguvusi 843 punktus no 1000 iespējamiem, tuvāko konkurentu apsteidzot par 35.

    Tiesa, iepriekšējā gadā novērtējums ir bijis vēl augstāks, sasniedzot 865 punktus. Lietotāji īpaši uzsver ērto lietošanu un tēriņu pārskatāmību iPhone viedtālrunī, kā arī labo klientu servisu. Protams, nedrīkst aizmirst par īpašo titāna dizainu, kas ir pilnīgi Apple stilā, nepiedāvājot klasisku plastikāta karti, kādas ir lielākai daļai no mums.

    Kredītkarte automātiski savienojas ar iPhone Wallet lietotni, kurā ir pieejama analīze par izdevumiem, kā arī iespēja redzēt, cik daudz naudas atgūts no dažādiem pirkumiem. To pēc tam iespējams izmantot Apple veikalā vai arī pārskaitīt uz bankas kontu. Protams, šī karte vismaz pagaidām darbojas tikai ASV tirgū, un nav dzirdēts par sadarbību ar Eiropas bankām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    23.08.2022 09:43

    Retorisks jautājums – vai ir kāds Apple produkts ar ko tās klienti nebūs sajūsmā? :) Telefons ar atsevišķi nopērkamu lādētāju, monitors ar atsevišķi pērkamu kāju, ikmēneša maksa par atmiņas apjomu, jo augstāka Apple produkcijas cena, jo labāk jūtas pircējs – tas viss tiek uztverts ar sajūsmu.

    Kursors.lv
    23.08.2022 10:07
    Reply to  davix

    Protams, ka arī Apple ir mazāk veiksmīgi produkti. Piemēram, mazie krāsainie iPhone telefoni cik ātri parādījās, tik ātri arī pazuda. Lielais HomePod arī vairs nav pieejams. Tāpat ne pārāk veicas ar Mac Pro sērijas datoriem. Šis uzņēmums ir tāds pats tehnoloģiju gigants, kā citi tiešie konkurenti.

    Tītars
    23.08.2022 17:19
    Reply to  davix

    Apple tehnika tiek regulāri kritizēta, kā arī ir bijuši visai smieklīgi gadijumi, piemēram kad Džobss pateica, ka cilvēki netur iPhone pareizi, tapēc zona trūkst. Tas ka nepamani, nenozīmē ka tā nav.

    Reklāma