Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Wallet varēs saglabāt Hyatt viesnīcu digitālās atslēgas

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple paziņojis par jaunas sadarbības uzsākšanu ar viesnīcu ķēdi Hyatt, kas ļaus Apple Wallet digitālajā makā glabāt istabu atslēgas, lai nevajadzētu izmantot ierastās plastikāta kartes.

    Tas nozīmē, ka vairāk nebūs nepieciešamss recepcijā izņemt papildu atslēgu, lai iekļūtu numuriņā, bet tā vietā varēs izmantot iPhone viedtālruni vai Apple Watch viedpulksteni. Šādā veidā varēs atslēgt ne tikai izīrēto istabu, bet arī citas vietas viesnīcā, kurās ir jāuzrāda digitālā karte. Pagaidām šī iespēja darbosies sešās Hyatt viesnīcās ASV, taču uzņēmums jau paziņojis, ka pakāpeniski tā būs pieejama visā viesnīcu ķēdē pasaulē.

    Lai savā Apple Wallet glabātu digitālo atslēgu, būs nepieciešama jaunākās iOS 15 un watchOS 8 operētājsistēmas. Kad tiks veikta numuriņa rezervācija, tad digitālo atslēgu iPhone varēs pievienot caur Hyatt lietotni. Tā aktivizēsies tikai tad, kad lietotājam nepieciešams pierakstīties, bet savu darbību beigs attiecīgi pēc izrakstīšanās. Veicot kādas izmaiņas rezervācijā, Hyatt lietotne automātiski atjaunos digitālo atslēgu, kas jau glabāsies Apple Wallet.

    Avots: Hyatt

    Šis ir viens no funkcionālajiem jaunumiem, par ko Apple ziņoja vasaras izstrādātāju konferencē WWDC21. Apple Wallet bija jāsāk piedāvāt glabāt arī personu identifikācijas kartes, taču šī sadarbība ar ASV štatiem pārlikta uz 2022. gadu. Jau šobrīd, iegādājoties biļetes, piemēram, caur mūsu “Biļešu Paradīzi”, tās var saglabāt Apple digitālajā maciņā, kas ir diezgan ērti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    10.12.2021 22:38

    Ziņa par “Biļešu paradīzi” bija vērtīgākā no raksta. Arī Air Baltic iekāpšanas talons ir ieliekams maciņā, pie kam pats pazūd, kad esi aizlidojis.

    Reklāma