Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Apple Watch Series 7 pie pircējiem nonāks šajā piektdienā

    Jaunākie raksti

    Gandrīz pirms mēneša, 14. septembrī, reizē ar jaunajiem iPhone 13 viedtālruņa modeļiem, Apple izziņo arī atjaunotu Apple Watch Series 7 viedpulksteni. To gan uzreiz nebija iespējams pasūtīt un iegādāties, taču no pagājušās piektdienas ierīci iespējams pasūtīt, lai saņemtu jau šajā piektdienā.

    Acīmredzot baumas ir bijušas patiesas, ka ir bijušas kādas problēmas ar viedpulksteņu ražošanu un piegādi, neļaujot to piedāvāt reizē ar iPhone viedtāltuņiem. Tomēr tagad gaidīšana ir cauri. Tā kā Apple Watch tagad ir iespējams iegādāties, tas nozīmē, ka ir pieejams tehniskais produkta apraksts. Tiesa, šoreiz tas ir nedaudz citā stilā kā ierasts parastajos aprakstos, jo tehniskā specifikācija ir noslēpta nedaudz dziļāk. Tas varētu liecināt par to, ka nekas daudz jau patiesībā nav mainījies.

    Reklāma

    Tātad Apple Watch Series 7 būs pieejams jaunos izmēros – 41mm un 45mm, kas ir par 1mm vairāk nekā iepriekš. Displejā ir izmantota tehnoloģija, kas attēlu ļauj attēlot arī pašās malās, tādējādi radot lielāku ekrāna laukumu. Viedpulkstenis ir aprīkots ar S7 SiP mobilo procesoru, tomēr, kā norāda zinātāji, tas ir identisks Series 6 izmantotajam S6 procesoram, līdz ar to jaudas ziņā šis modelis pārāk neatšķirsies. Specifikācija arī atklāj, ka pulkstenī nav jaunu sensoru, bet pārējais jau diezgan līdzīgi kā pēdējo trīs gadu modeļiem. Iekšējās atmiņas izmērs būs 32GB, kas arī palicis tāds pats kā iepriekš. Viens no lielākajiem jaunumiem būs ātrāka uzlāde, un to nodrošinās komplektā esošais jaunais lādēšanas kabelis.

    Izskatās, ka arī Latvijā šo viedpulksteni varēs iegādāties no šīs piektdienas, 15. oktobra. Mazākā modeļa cena būs 429 EUR, bet lielākā 459 EUR.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    14.10.2021 09:45

    Vienīgais iemesls,mainīt esošo pret jaunu, būtu iespēja iegādāties un lietot to ar mobilā tīkla pieslēgumu.

    Reklāma