Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi demonstrē nomaskētu “e-tron” prototipu, kas, iespējams, sniedz ieskatu modernizētajā modelī

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Audi šā gada pirmajā pusē dalījās ar attēliem, kur varējām noprast, kā izskatīsies “e-tron” modeļa modernizētā versija Sportback izpildījumā. Iespējams, tagad pienākusi mūsu kārta aptuveni ieraudzīt, kā tad izskatīsies modernizētais “e-tron” modelis ar klasisko SUV virsbūvi, ražotājam publicējot virkni attēlu ar mašīnu, kas vizuāli izskatās pēc “e-tron”, taču šis auto ir maskējošajā krāsojumā.

    Audi pārstāvji ļoti nevēlējās skaidrot, vai tas tiešām ir ieskats tajā, kā izskatīsies modernizētais “e-tron”, bet nebūtu brīnums, ja tā būtu, jo šī modeļa pusmūža modernizācija jeb facelift neizbēgami tuvojas un auto jau drīz būtu jānonāk tirgū. Modernizētas versijas tuvošanos apstiprina fakts, ka Audi jaunās paaudzes modeli sola 2026. gadā un mazticams, ka “e-tron” bez modernizācijas iztiks 8 gadus – auto savu pirmizrādi piedzīvoja 2018. gadā. Zināms, ka nākamās paaudzes mašīnu sauks “Q8 e-tron”, taču jaunākās baumas liecina, ka nosaukums varētu mainīties jau nākamgad, līdz ar modernizētās versijas ierašanos.

    Avoti Audi iekšienē medijam Autocar atklājuši, ka modernizētā versija saņems krietni uzlabotas baterijas, kā arī efektīvākus elektromotorus. Plāni paredz, ka ar vienu uzlādi WLTP ciklā auto varētu veikt 600 kilometrus.

    Autoražotājs pagaidām nav atklājis, kad tad beidzot oficiāli tiks prezentēts modernizētais “e-tron”, taču tiek prognozēts, ka tas varētu notikt Parīzes autoizstādē oktobrī. Ja gadījumā jauno mašīnu neieraudzīsim Francijas galvaspilsētā, tad kā otra ļoti reālā vieta tiek minēta Losandželosas autoizstāde novembrī.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma