Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākas jaudīgākā Samsung Galaxy viedtālruņa Note10 tirdzniecība

    Jaunākie raksti

    No šodienas Latvijā tirdzniecībā pieejami jaunākie un jaudīgākie Samsung viedtālruņi – Galaxy Note10 un Note10+. Galaxy viedtālruņu sērija izceļas ar funkcionālo S Pen irbuli, īpaši ietilpīgu akumulatoru, iespēju viedtālrunī profesionāli apstrādāt videomateriālus un izturīgu ekrānu, kura kvalitāte saņēmusi visaugstāko novērtējumu A+.

    “Iepriekšpasūtīšanas dati apstiprina jaudīgās Galaxy Note sērijas augošo popularitāti. Redzam, ka cilvēki izvēlas lielāka izmēra viedtālruņus – 92 % no pasūtītajiem modeļiem Baltijā ir Galaxy Note10+. Jūtami palielinājies pieprasījums arī pēc viedtālruņu modeļiem ar lielāku atmiņas apjomu – 24 % pircēju ir izvēlējušies viedtālruni ar 512 GB atmiņu. Interesanti, ka mainījušies krāsu izvēles paradumi – ja iepriekš pārliecinoši lielākā daļa pircēju deva priekšroku melnas krāsas viedtālruņiem, tad Galaxy Note10 gadījumā populārākā krāsa ir “Mirdzošā blāzma” – to izvēlējušies 60 %,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

    Reklāma

    “Telefons bez ierunām palīdz tikt galā ar visiem maniem neskaitāmajiem ikdienas darbiem. Displejs ir liels, kameras ļauj uzņemt kvalitatīvus foto un video, jaudas pietiek atliku likām un ar irbuli ir vienkārši veikt piezīmes. Kā nozīmīgu vērtēju arī Samsung sadarbību ar Microsoft, kas atvieglo telefona savienošanu ar Windows datoriem. Samsung Galaxy Note10+ joprojām patur produktivitātes karaļa kroni!” savu vērtējumu pauž Kursors.lv galvenais redaktors Kristaps Skutelis.

    “Lielisks palīgs ikdienā ir S Pen irbulis, kas palīdz gan fotogrāfiju uzņemšanā, gan dokumentu sagatavošanā. Piemēram, ja vēlos nofotografēties, bet tuvumā nav neviena, kam palūgt palīdzību, tad varu tikt galā pašas spēkiem – novietoju telefonu, nostājos kadrā, tad ar S Pen irbuli notveru vēlamo skatu no īstā leņķa, un lieliska bilde gatava! Esot skrējienā, parasti blakus nav iespējas izdrukāt un parakstīt dokumentus, bet ar irbuli varu tos parakstīt digitāli. Ļoti svarīga ir arī Galaxy Note10 akumulatora ietilpība – varu aktīvi ar to strādāt visu dienu bez uzlādes nepieciešamības,” pirmos iespaidus par jauno ierīci atklāj skaistuma un dzīvesstila blogere, stiliste, Latvijas blogeru un influenceru asociācijas dibinātāja Maija Armaņeva.

    Galaxy Note10 un Note10+ pieejami Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču tirdzniecības centros un veikalos, Samsung veikalos un tiešsaistē. Iegādājoties Galaxy Note10 sērijas viedtālruni, ir iespēja saņemt privilēģijas lidostā un 900 PINS punktus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    m!!
    23.08.2019 17:07

    Crap, kad bus Gillete ar 10 asmenjiem?

    trel
    23.08.2019 19:41

    Kur 5G versija?

    Datiņš
    24.08.2019 01:23
    Reply to  trel

    Kāds 5G? Pagaidi vēl pāris gadus lai var izvietot torņus ik pēc pārdesmit metriem un tad varēs runāt.

    Kursors.lv
    24.08.2019 01:54
    Reply to  trel

    Latvijā Samsung pagaidām to nepiedāvā. Nav jau īsti tīkla.

    geksis
    24.08.2019 07:42

    Kā nav? tele2 klients no Rīgas var, izmantojot 5g, sazināties ar lmt klientu no Liepājas :D

    banans
    25.08.2019 10:27
    Reply to  geksis

    Un abi kartupeļi stāv uz vietas piesaistīti pie tā viena tornīša, gluži kā 2000šajos gados un mājas telefona. Toties abi watsapā sūta savu sievu kailfoto, zibenīgi ātri! :D Nesmīdini…

    Normālās valstīs ar 5G apvij kādu kvartālu ar 10-20 torņiem/nodiem un operators reklamē, ka ‘šeit’ var lietot 5G… Latvānijā uzslien vienu torni un publiski reklāmās dižojas, ka ir ‘pirmie’ Latvijā palaiduši tīklu!!!!! Kaut to nevarētu saukt par tīklu. Nez cik reāli būtu iesūdzēt tiesā par maldināšanu?

    26.08.2019 10:08
    Reply to  banans

    Neaizmirsi noslaucīt dibenu ar to pašu latvāni, kad beidzi te d….?

    Reklāma