Web Analytics
More
    Reklāma

    MobillyTX ir izstrādājis unikālu subsīdiju sistēmu pašvaldību iedzīvotāju ērtībām

    Jaunākie raksti

    SIA MobillyTX ir izstrādājis unikālu subsīdiju sistēmu, kas nodrošinās pašvaldības iedzīvotājiem iespēju ērti saņemt iedzīvotāju atlaides un atvieglojumus, kuru realizē sadarbībā ar SIA ZZ Dats. Tieši šonedēļ, 24. un 25. augustā Ogres pilsētas svētkos, Ogres pašvaldība iepazīstinās iedzīvotājus ar Ogres iedzīvotāja karti, kas balstīta uz SIA MobillyTX radīto produktu. Ogres pašvaldība spērusi progresīvu soli, piedāvājot iedzīvotājiem īpaši ērtu atvieglojumu sistēmu.

    Ogres iedzīvotāju karte būs novada iedzīvotāju identifikācijas dokuments, kas dos iespēju saņemt dažādus pašvaldības nodrošinātus atvieglojumus un atlaides. Iedzīvotāju kartes galvenie mērķi ir motivēt iedzīvotājus deklarēties Ogres novadā, palielināt izpratni par iedzīvotāju samaksāto nodokļu izlietojumu un saņemt attiecīgas priekšrocības par to veikšanu.

    Reklāma

    Kā jau minēts iepriekš, iedzīvotāji ar Ogres novada iedzīvotāju karti ērti varēs izmantot dažādas pašvaldības nodrošinātas atlaides. Iedzīvotāju karte pildīs arī skolēna apliecības funkciju, ļaus saņemt skolēnu braukšanas maksas atvieglojumu sabiedriskajā transportā, kā arī pašvaldības apmaksātas pusdienas skolas ēdnīcā.

    Ogres iedzīvotāja karti bez maksas varēs saņemt Ogres novada vispārējo izglītības iestāžu skolēni, Ogres novadā deklarētie pensionāri, politiski represētās personas, trūcīgās un maznodrošinātās personas, daudzbērnu ģimenes, personas ar invalidāti.

    SIA MobillyTX veiksmīgi strādā pie šādu subsīdiju sistēmu veidošanas pašvaldībām un lepojas ar unikāla produkta nodrošināšanu. MobillyTX risinājumi darbojas gan Jelgavā, gan Liepājā un citās pašvaldībās, bet Ogre ir pirmā pilsēta, kur SIA MobillyTX šis jaunākās paaudzes produkts kļūs publiski pieejams, taču kompānija jau sadarbojas ar citām pilsētām un sola jaunus produktus jau tuvā nākotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma