Web Analytics
More
    Reklāma

    No stikla un metāla veidotie Samsung Galaxy A (2016) tālruņi Baltijas tirgū nonāks janvāra vidū

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics prezentējis jaunākos Galaxy A (2016) sērijas viedtālruņus – Samsung Galaxy A3, A5 un A7. Līdzīgi kā vadošās Galaxy S6 sērijas ierīces, tie veidoti no metāla un stikla, radot stilīgu dizainu. Jaunajām ierīcēm ir uzlabota kameras funkcionalitāte un augsta veiktspēja, un Latvijā tās būs pieejamas trīs izmēros – ar 5,5 collu ekrānu Galaxy A7 modelim, 5,2 collu ekrānu Galaxy A5 modelim un 4,7 collu ekrānu Galaxy A3 tālrunim.

    “2015. gads Galaxy A sērijas ierīcēm Latvijas tirgū bijis veiksmīgs – šie viedtālruņi ieņēmuši pārliecinošas līderpozīcijas savās cenu kategorijās, liecina pētījumu kompānijas GfK dati. Ierīces atbilst aktuālākajām stila tendencēm un ir kā radītas jaunākai paaudzei – jauniešiem, kas vēlas izpausties un sazināties caur sociālajiem tīkliem tieši no sava viedtālruņa,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

    Reklāma

    2016. gada Galaxy A viedtālruņu modeļiem ir uzlabota kamera gaišāku un skaidrāku foto un video attēlu uzņemšanai. Modernajā kameras sistēmā ietilpst Optiskā Attēla Stabilizācija (OIS), kas palīdz fiksēt attēlu, savukārt priekšējās un aizmugurējās kameras objektīvs ar F1.9 gaismasspēju ļauj lietotājiem uzņemt kvalitatīvus attēlus arī vājā apgaismojumā. Ar Samsung Quick Launch funkciju – nospiežot divas reizes uz sākumekrāna taustiņa – kameras lietotne atvērsies mazāk nekā sekundes laikā. Tālruņa īpašnieki varēs uzņemt arī teicamus pašportretus ar Wide Selfie un Palm Selfie režīmiem un īpašiem skaistuma efektiem.

    Galaxy A tirdzniecībā Latvijā nonāks 2016. gada janvāra vidū pie vadošajiem mobilo sakaru operatoriem un lielākajos elektrotehnikas veikalos. Jauno tālruņu aptuvenā cena būs robežās no 329 EUR līdz 479 EUR atkarībā no modeļa, un sākotnēji tie būs pieejami melnā un zeltītā krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    varisb
    03.12.2015 15:04

    Vispār feini tie jaunie modeļi .Tikai ,kad vienreiz atadīsies no aizvēsturiskās home pogas.Kāpēc nevar pogas būt ekrānā-domāju tas ir daudz mūsdienīgāk , un vairāk daļu var atvēlēt ekrānam , ko samsungam tik ļoti patīk palielināt.Priecē ,ka kameras un it īpaši baterijas ir uzlabotas .Cerams , ka tāda tendece būs novērojama arī s7 .

    04.12.2015 00:39

    “ir kā radītas jaunākai paaudzei – jauniešiem, kas vēlas izpausties un
    sazināties caur sociālajiem tīkliem tieši no sava viedtālruņa”

    Ar ko tad no, piemēram, S atšķiras? Facebooks labāk strādā?

    Reklāma