Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņo pārsteidzoši labus pēdējā ceturkšņa finanšu rezultātus

    Jaunākie raksti

    Apple ir oficiāli izziņojis pēdējā ceturkšņa finanšu rezultātus, pārsteidzot pat optimistiskākos tirgus zinātājus. Apple spējuši trīs pēdējo mēnešu (jūlijs, augusts, septembris) laikā sasniegt 51.5 miljardu dolāru apgrozījumu un 11.1 miljarda dolāru peļņu. Pirms gada Apple šajā pašā periodā sasniedza 42.1 miljardu dolāru apgrozījumu un 8.5 miljardu dolāru peļņu.

    Vēl arvien Apple noklusē Apple Watch pārdošanas apjomus, bet ir zināms, ka iPhone 6s un iPhone 6s Plus pārdošanas apjomi vēl arvien uzskatāmi par nepārspējamiem. Kopumā trīs mēnešu laikā pārdoti 48 miljoni iPhone, 9.8 miljoni iPad planšetdatori un 5.7 miljoni Mac datori.

    Kategorijā “Citi produkti” ietverti Apple Watch pulksteņi, Apple TV, Beats austiņas, iPod atskaņotāji un aksesuāri. Šie mazie produkti atnesuši Apple visai ievērojamu 3.04 miljardu dolāru peļņu, kas arī ir kāpums pret pagājušā gada 2.6 miljardiem.

    Turpmāko nedēļu laikā gaidāma jauno Apple TV izsūtīšanas uzsākšana, kā arī drīzumā pie pircējiem nonāks iPad Pro milzu planšetdators. Sagaidāms, ka Ziemassvētku periodā Apple vēl spēs audzēt pārdošanas apjomu rekordus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    28.10.2015 10:39

    Akciju cena jau nokritusi?

    Reklāma