Web Analytics
More
    Reklāma

    Aurous – jauns, puslegāls mūzikas straumēšanas serviss

    Jaunākie raksti

    Tīmekļa plašumi mums piedāvā arvien jaunas iespējas baudīt video un tagad arī mūziku ar Aurous lietotni. Līdzīgi kā Apple Music, Spotify, un Rdio, arī Aurous lietošanai būs jāuzstāda lietotne datorā, toties pēc tam varēsi piekļūt mūzikas straumēšanai bez reklāmām un bez maksas. Jā, daudzi to tiecas uzskatīt par ne visai legālu mūzikas klausīšanos, bet ne man par to spriest.

    Aurous mūzikas straumēšanas serviss ir tikko startējis, tas pieejams kā alpha izmēģinājuma versija. Aurous savāc mūzikas arhīvu no SoundCloud, YouTube, Spotify un citiem tiešsaistes servisiem, bet to sarakstā nav Napster vai The Pirate Bay, tātad nevienā mirklī netiek ielādēti tā dēvētie torrenti.

    ReklāmaAdvertisement

    Daudzi jauno mūzikas straumēšanas servisu tiecas pielīdzināt Popcorn Time, bet Aurous izveidotāji to noliedz – Aurous apkopo saturu no licencētiem mūzikas servisiem. Pilnīgi ideāli, visticamāk, Aurous ar autortiesību likumiem nesadzīvo, jo autors uzsver, ka pamatā Aurous ir lokāli glabātas mūzikas atskaņotājs un tīmekļa straumēšana ir tikai papildinājums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    14.10.2015 12:51

    gan jau pārējiem mūzikas servisiem EULA ir punkts, ka izmantot var tikai paša vajadzībām un ne kā proksī utt. un laika jautājums, kad tieši aurītim iedos paurītī.

    Kaspars
    14.10.2015 14:18

    Nav Last.FM scrobbla :(

    LOOK
    14.10.2015 14:23

    Nu bibliotēka nav baigi lielā, bet nu bez maksas.

    Reklāma