Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music Classical serviss saņēmis iPad lietotni

    Jaunākie raksti

    Marta beigās Apple izziņoja atsevišķu klasiskās mūzikas straumēšanas servisu Apple Music Classical, kas nu saņēmis iPad planšetdatoram pielāgotu versiju.

    Tās oficiālā debija notikusi ceturtdienas vakarā pār Latvijas laika. Lielos vilcienos lietotnē nekas nav mainījies, un tā vienkārši pielāgota lielākiem ekrāniem, un būs iespējams no vēl vienas ierīces baudīt klasisko mūziku Apple stilā. Serviss jau bija pieejams arī Android viedtālruņos.

    Atsevišķa klasiskās mūzikas straumēšanas servisa izlaišana ir Apple vēlme piedāvāt ļoti plašu ierakstu klāstu (vairāk ne 5 miljoni skaņdarbu), kā arī uzlabot tieši meklēšanas algoritmu, salīdzinot ar citiem servisiem. Proti, ļaujot meklēt skaņdarbus pēc noteiktiem ierakstiem, instrumentiem, komponistiem un līdzīgiem filtriem.

    Lai realizētu šo ideju, 2021. gadā Apple iegādājās jau esošu klasiskās mūzikas straumēšanas servisu Primephonic, izveidojot savu versiju. Lai izmantotu Apple Music Classical, ir nepieciešams iegādāties abonementu, kas darbosies gan šajā, gan Apple Music servisā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma