Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify TV lietotne arī saņēmusi vizuālos atjauninājumus

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas servisa Spotify viedo televizoru lietotne arī saņēmusi jauno dizaina valodu, kas iepriekš iedzīvināta mobilajā lietotnē un datora programmā.

    Tātad arī lielā ekrāna izmēra Spotify tagad līdzināsies tam, ko redzam datorā vai mobilajos ekrānos. TV versijas sākuma ekrāns tagad saņēmis sadaļu “Now Playing View”, kas parādīs visu nesen atskaņoto mūziku un podkāstus. Tāpat šī versijas rekomendēs jaunu mūziku, balstoties uz iepriekš klausīto, līdzīgi kā tas ir Spotify mobilajā lietotnē.

    Reklāma

    Jaunā televizora versija ne tikai izskatās citādāk, bet ir piedomāts pie tā, lai to arī būtu ērtāk pārvaldīt. Proti, tagad var vieglāk pārslēgties starp vairākiem lietotāju kontiem. Nesen lietotie konti vienmēr būs redzami augšējā stūrī, un pietiks vienkārši uz tiem uziet un pārslēgties.

    Beidzot TV versija ļauj redzēt tālāk par vienu nākamo gaidāmo dziesmu, jo būs iespējams izmantot “Playback Queue”, lai izvēlētos kādu konkrētu nākamo dziesmu no plašāka saraksta. Protams, nav aizmirsts par tumšo režīmu arī uz lielajiem ekrāniem, kas lieliski noderēs, kad televizors jāatstāj fonā mājas aktivitātēm. Jaunais Spotify TV lietotnes dizains ir pieejams visiem versiju lietotājiem, un to saņems arī spēļu konsoles un citas satura straumēšanas ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis
    11.11.2023 13:06

    Jā, jau kādu brīdi lietoju jauno uz TV, ir ok.

    Reklāma