Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” darbvirsmas versija iegūst jaunus izskatu un funkcijas

    Jaunākie raksti

    Pēdējos gados “Spotify” absolūti lielāko fokusu un resursus licis uz savas mobilās lietotnes uzlabošanu un pilnveidi, diezgan lielā pabērna lomā atstājot lietotnes darbvirsmas versiju, kas agrāk bija pakalpojuma pamats. Taču ne vairs ilgi. Uzņēmums paziņojis, ka ir būtiski uzlabojis “Spotify” desktop lietotni, gan atsvaidzinot tās izskatu, gan ienesot jaunas funkcijas. Kopumā uzņēmums to sauc par vienu no lielākajiem uzlabojumiem, kas jau tagad nonāk pie lietotājiem.

    “Spotify” desktop versijas galvenais satura laukums paliek nemainīgs. Lietotāji joprojām tādā pašā veidā var piekļūt dziesmu meklēšanai, ieteiktajiem skaņdarbiem un podkāstiem. Lielākās pārmaiņas piedzīvojušas lietotnes kreisā un labā puse. Piemēram, kreisajā pusē tagad atrodas funkcija “Your Library”, ko uzņēmums sāka testēt pirms dažiem mēnešiem. Tā nodrošina tūlītēju piekļuvi saglabātajām mūzikas un podkāstu kolekcijām, šādi palīdzot ietaupīt laiku satura meklēšanai.

    Reklāma

    Savukārt ekrāna labajā pusē tagad atrodas “Now Playing” sadaļa, kurā lietotājs var redzēt pašreizējā brīdī klausīto saturu kopā ar informāciju par izpildītāja biogrāfiju. Šajā sadaļā lietotājam arī tiek sniegta iespēja iegādāties preces jeb merch no mākslinieka, iegūt informāciju par plānotajām koncerttūrēm utt.

    Tikmēr sadaļa “Friends Activity” tiek noņemta, lai atbrīvotu vietu jaunam saturam. Taču lietotājs pēc vēlmes var to pārvietot atpakaļ, nospiežot uz profila bildei blakus esošās cilvēciņu ikonas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    24.06.2023 19:50

    Raksta avotā ir norādīts links uz rakstu par IG Reels lejuplādes iespējamību.

    Par pašu rakstu. Jau 2 mēn. sanāk lietot jauno versiju un vienīgā problēma kur man rodas ir ar playlistiem, kurus pats esmu izveidojis, kad jāmeklē sānu malā.

    Reklāma