Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” neturpinās sadarbību ar princi Hariju un Meganu Mārklu

    Jaunākie raksti

    Sliktas ziņas tiem, kuri bija iecienījuši Meganas Mārklas podkāstu “Archetypes”, kas bija klausāms “Spotify”. Tapis zināms, ka pēc savstarpējās vienošanās abas puses piekritušas, ka raidierakstam otrās sezonas nebūs. Vienlaikus izskatās, ka Mārkla un viņas vīrs princis Harijs nesaņems pilnu darījuma summu 20 miljonu ASV dolāru apmērā par dalību projektā.

    Raidierakstu sērija “Archetypes” debitēja “Spotify” 2022. gada 23. augustā un kopumā sastāv no 12 epizodēm. Tajos Megana Mārkla uz atklātu sarunu par sievietēm un stereotipiem aicināja slavenības, vēsturniekus un ekspertus. Starp tiem bija arī tenisiste Serēna Viljamsa, dziedātāja Meraija Kerija, sabiedrības dāma Parisa Hiltone u.c.

    Reklāma

    Podkāstu tapšanā nozīmīga loma bija producēšanas kompānijai “Archewell Audio”, ko radījis Saseksas hercogu pāris. Projekta ietvaros “Archewell Audio” 2020. gada beigās noslēdza ilgtermiņa līgumu ar “Spotify” piederošo podkāstu producēšanas uzņēmumu “Gimlet Studios”. Tiesa, izskatās, ka “Archewell Audio” nesagatavoja pietiekami daudz satura, lai “Spotify” karaliskajam pārim varētu izmaksāt visu līgumā paredzēto summu.

    Šobrīd netiek izpausti iemesli, kāpēc Meganas Mārklas podkāstam turpinājuma nebūs. Tāpat nav zināma precīza summa, kādu gan Mārkla, gan princis Harijs saņems par dalību šajā projektā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    18.06.2023 14:08

    Kādam no Spotify augšas būs sākusi nepatikt ideja Spotify pārvēršanai par dzeltenās preses ruporu?

    Reklāma