Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūst gaidāmā LG G4 viedtālruņa fotogrāfijas

    Jaunākie raksti

    Lai arī oficiāli LG G4 prezentācija notiks tikai 28. aprīlī, tomēr jau tagad (baumu līmenī) esam gana daudz lasījuši par telefona sagaidāmajām funkcijām un dizainu. Eļļu diskusiju ugunīs pielēja pats LG, kas “nejauši” uz dažām stundām pieejamu padarīja gaidāmā telefona tīmekļa vietni. Pa šo laiku tehnoloģiji mediji paspēja uzņemt visus nepieciešamos ekrānšāviņus un padalīties ar tiem plašāk.

    Nu jau pavisam skaidrs, ka jaunais telefons būs apveltīts ar dabīgas ādas aizmugurējo korpusu un tas ir patiešām patīkams jaunums. Samsung savos produktos tikai imitē ādu un bez Motorola Moto X īsti daudz ādās tērptu flagmaņu nemaz nav (ja vien nelūkojamies uz bezdievīgi dārgajiem Vertu telefoniem). LG G4 būs pieejams vairāku krāsu ādas korpusos un būs arī modeļi ar plastmasas korpusiem. Ierīces dizains būs viegli liekts, tomēr 5.5 collu ISP 256 x 1440 pikseļu izšķirtspējas displejs izskatās taisns. LG šādu ierīces dizainu sauc par “Slim Arc Design”, tiesa šāds nosaukums liek atcerēties par Sony produktiem. Pircējiem tiks piedāvāti arī dažādu krāsu vāciņi (arī ar apaļiem lodziņiem).

    Reklāma

    LG-G4-1

    LG-G4-2

    LG-G4-3

    Interesanti, ka LG G4 būs tiešs spēriens pa jauno Samsung Galaxy S6 flagmani, jo LG veikumam būs iespēja ij nomainīt microSD atmiņas kartes, ij pašiem piekļūt pie nomaināma 3000 mAh akumulatora. Auč! Lai arī pagaidām nav informācijas par ierīces svaru, tās izmēri gan ir zināmi: 149.1 x 75.3 x 8.9 mm.

    LG-G4-4

    Lai arī produkta lapā netiek norādīta informācija par tehnisko specifikāciju, paredzams, ka LG G4 darbosies ar jauno Qualcomm Snapdragon 810 procesoru, kas aprīkots ar 3 GB operatīvo atmiņu. Telefons, visdrīzāk, izmantos LG veidoto 16 megapikseļu (f/1.8) kameru.

    Tas viss izklausās pavisam labi, vai ne?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    39 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    12.04.2015 13:29

    Interesanti… Par šo telefonu es noteikti gribu uzzināt ko vairāk.

    Briedis
    12.04.2015 14:01

    Nu kāpēc jāliek āda klāt?! Tas ir kaut kas pretīgs! Zūd visa cieņa pret LG kā ražotāju…

    12.04.2015 14:37
    Reply to  Briedis

    Tieši pretēji – beidzot arī LG ir sadūšojies savu premium klases ierīci ietērpt atbilstošā korpusā. Par to milzu prieks un liela cieņa.

    P.S. Ja ādas korpusi neinteresē, tad taču pietiks ar plastmasas korpusā tērpto šī modeļa versiju. Nošauti divi zaķi ar vienu šāvienu.

    Briedis
    12.04.2015 15:53

    Redz, visa mana problēma tajā, ka esmu dzīvnieku draugs un LG ierīču lietotājs vienlaikus. Cilvēks sāka nogalināt dzīvniekus lai paēstu un sasildītos. Tas vēl ir pieņemami, bet ja tagad arvien vairāk dzīvnieku tiks nogalināti luksus lietu dēļ, tas nav forši. Cilvēks kļūst arvien izvirtušāks uz citu dzīvību rēķina. Tas tā, ja iedziļinās tajā visā vairāk…

    12.04.2015 15:57
    Reply to  Briedis

    Tad cita runa un pie šādas morālās stājas atliek izvēlēties citus produktus.

    Briedis
    12.04.2015 15:59

    Tas gan. Vienīgi domāju, ka pēc pāris gadiem teju visiem ražotājiem būs kaut kas no ādas, jo modei jau jāseko līdzi būs.

    12.04.2015 16:01
    Reply to  Briedis

    Vispār interesanti. No vienas puses ražotāji būs spiesti meklēt jaunus dizaina un materiālu risinājumus, bet no otras puses – pieaugs spiediens no visa veida “zaļo” un “eko” piekritēju puses. Jau tagad lielie ražotāji uzsver cik ļoti viņu produktiem ir videi draudzīga ražošana un iepakojumi. Diez kā tas ies kopā ar ādas pielietojuma mēģinājumiem.

    13.04.2015 09:44
    Reply to  Briedis

    Un kā ar tavu auto? Ādas stūre taču ir patīkamāka par plastmasas stūri! Ātrumpārslēgs? Varbūt pat beņķi un durvju apšuvums?

    Briedis
    13.04.2015 10:29
    Reply to  Artis Abols

    Protams, ka patīkamāk! Par to šaubu nav. Bet mūsdienās ir pieejamas ļoti kvalitatīvas ādas imitācijas, un tam arī pievēršu uzmanību. Arī attiecībā uz ādas apaviem. Es nepirkšu auto, kura apdarē izmantota īsta āda, lai cik arī šis vāģis man patiktu.

    Uldis M.
    13.04.2015 09:21
    Reply to  Briedis

    Es arī neatbalstu dzīvnieku audzēšanu un nogalināšanu tikai ādas pēc. Taču šāda klasiskā āda parasti tiek iegūta kā blakus produkts lopu kautuvēs – kur galvenais produkts ko iegūst ir gaļa (desām, burgeriem, u.t.t.). Man šķiet (varbūt kļūdos) ka speciāli ādām tiek audzēti un nogalēti tikai kažokzvēri – lai iegūtu kažokādas – tas ir šausmīgi. Bet apaviem un šādām vajadzībām, man gribas cerēt ka dzīvnieciņi speciāli netiek galēti…

    x
    13.04.2015 09:28
    Reply to  Uldis M.

    t.i. dzīvnieka nāve atšķiras atkarībā no tā, vai to audzē gaļai vai ādai?

    Uldis M.
    13.04.2015 09:36
    Reply to  x

    Nāve kā tāda nee… morāle gan… Kā Briedis rakstīja – Cilvēks sāka nogalināt dzīvniekus lai paēstu un sasildītos. Tas vēl ir pieņemami, bet ja tagad arvien vairāk dzīvnieku tiks nogalināti luksus lietu dēļ, tas nav forši.
    Dabā diemžēl tā iekārtots ka ir barības ķēde un nogalināt zemāku barības ķēdes posmu lai pats izdzīvotu itkā ir pašsaprotami… Vai visai cilvēcei tagad kļūt par veģetāriešiem? nez vai tas ir reāli…

    x
    13.04.2015 09:46
    Reply to  Uldis M.

    pietiek liekuļot par to barības ķēdi….agrāk nebija citas izejas, mūsdienās cilvēce var izdzīvot arī neturot dzīvniekus fermās šausmīgos apstākļos.

    viena lieta, ja pašam ir jāiet medībās, jāizseko un jānogalina dzīvnieks, pats redzētu ka nemaz tik daudz gaļas tā nevar apēst, jo vēl ir jādalās ar sabiedrības mazāk pasargātajiem slāņiem – vecajiem un bērniem.
    un cita lieta, kad aiziet uz lielveikalu, piekrāmē ratus ar fermās audzētu dzīvnieku gaļu un pēc tam spriedelēt par barības ķēdi?!?

    13.04.2015 10:24
    Reply to  x

    Turklāt medī ar nazi un loku, nevis vītņstobreni un optiku.

    x
    13.04.2015 10:28
    Reply to  Artis Abols

    tas būtu vieglāk, nekā izcept mikroshēmas, izštancēt korpusu un samontēt telefonu no nulles.

    x
    12.04.2015 15:32

    par ādu runājot….fotopasaulē ādu pēc iespējas neizmanto, jo tā lieliski uzsūc mitrumu.
    vietā, kur āda saskaras ar metālu, var tikst radīta vide korozijai, pati āda ir laba vieta pelējuma sporām – ja dabū mitrumu un netiek labi izžāvēta.

    tāpēc āda lai paliek pieaugušo seksa rotaļietām, bet tehnikā ir jāizmanto mūsdienīgi materiāli. Ja gribās izcelties, var pasūtīt no zelta grebtu trubu ar karātiem uz pakaļējā vāka, visiem būs skaidrs ka īpašnieks ir turīgs.

    p.s. runājot par nomaināmu bateriju – stāstiet nu, cik daudzi no jums iegādājas jaunu bateriju telefonam? Man kautkā sanāk ātrāk nomainīt telefonu, nekā bateriju. Var jau būt, ka lādēju to pārāk kārtīgi…..

    12.04.2015 15:36
    Reply to  x

    Ja pērc telefonu par 700 eiro (OK, LG ar savām dempinga cenām ir izņēmums), tad gribas, lai tas nav kārtējais “lētuma” sajūtu radošais plastmasas gabals. Viens virziens ir stikls/metāls, ko tagad jau ir iemanījušies apstrādāt vairums lielo ražotāju (jā, beidzot pat Samsung) un otrs virziens ar ko aizraujais retais – āda. Ja šādas ierīces spēj izstrādāt Vertu (arī dažs labs cits luksusa klases ierīču ražotājs) un Motorola, tad gan jau sanāks arī LG. Savus divus gadus (kas ir tipisks mūsdienīga viedtālruņa lietošanas ilgums) tādam korpusam būtu jānoturas kopā.

    Briedis
    12.04.2015 15:56

    Es nedaudz pārspīlēšu (varbūt), bet viss ies uz to, ka pēc gadiem 10 arī ziloņa priekšādiņas pārklājums jaunajiem telefoniem nebūs vairs nekas īpašs. Un ko tad darīsim? Būs jāķeras klāt cilvēku ādai, jo prasīsies ko arvien ekskluzīvāku :)

    x
    12.04.2015 16:29

    Šķiet, te vajadzētu saprast, par ko prasa naudu – par inovācijām, par tehnoloģijām, kas palīdz pircējam taupīt laiku, sasniegt mērķus vai atvieglot tur ikdienu, kautvai. Vai par sekundāriem atribūtiem, kas iekārtai nepievieno izmantojamo vērtību.

    Man vērtības sajūtu rada kautvai vistu ferma vai spēja uzrakstīt un pārdot vajadzīgu aplikāciju, jo tie ir ražošanas līdzekļi. Da kautvai divritenis un ķivere, jo tos var izmantot kurjera darbam un nauda pelna naudu. Bet ādas telefons ir tikai…ādas telefons. Nu, tas jau labi ka ir izvēles iespējas un kāds var uzlabot savu dzīvi pārāk nesaprindzinoties. Var jau būt, ka kādam bizness strauji attīstās pēc ādas telefona iegādes, tipa, ir tāds klubs kurā visiem ir ādas telefoni ar safīra stikliem un tie ļauj tikt pie izdevīgiem darījumiem un lētākiem kredītiem.

    12.04.2015 16:56
    Reply to  x

    Tad jau sanāk, ka Tev šis produkts nav aktuāls, jo telefona funkciju pilda arī padsmit eiro vērta ierīce. Ja vajag viedtālruņa iespējas, tad tie jau pieejami cenā līdz 100 eiro. Tāpēc sanāk tāda diezgan lieka spriedelēšana par ierīci, kas pašam nav aktuāla. Īsumā – nē, telefons visiem nav “ražošanas līdzeklis”.

    x
    12.04.2015 19:48

    Šis ādfons man tiešām nav aktuāls, runa jau bij par ko citu – padalījos pārdomās, ka laika gaitā izņemama baterija man ir pārstājusi būt par izvēles kritēriju. Domāju, daudzi cilvēki, kritiski izvērtējuši savas ikdienas gaitas, piekristu man šajā jautājumā.

    Boognish69
    12.04.2015 16:56
    Reply to  x

    Pilnībā piekrītu. Neuzskatu, ka konkrētais ādas “ietvars” ir kaut kas tāds, kas man liktu izvēlēties šo telefonu.

    Bet ja piemēram, telefonā būs gps, glonass un beidou satelītu sistēmas atbalsts un citiem telefoniem tikai gps+glonass, tad to jau es uzskatu par būtisku priekšrocību.

    Falks
    13.04.2015 08:54
    Reply to  Boognish69

    kāds zinošs varētu pastāstīt, vairāk par Beidou. Glonass esot krievu projekts, bet ir dzirdēts ka nemaz reāli nedarbojas..

    13.04.2015 09:49
    Reply to  Falks

    China has indicated they plan to complete the entire second generation Beidou Navigation Satellite System (BDS or BeiDou-2, formerly known as COMPASS), by expanding current regional (Asia-Pacific) service into global coverage by 2020.[1] The BeiDou-2 system is proposed to consists of 30 medium Earth orbit satellites and five geostationary satellites. A 16-satellite regional version (covering Asia and Pacific area) was completed by December 2012.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Satellite_navigation#BeiDou-1

    MolestedBy2dadsNowAfag
    13.04.2015 21:25
    Reply to  Falks

    hmm, kā ta nedarbojas! Darbojas. Pats esmu pārbaudījis (piemēram Nepālā ar Note2 smuki ķēra gan amerikāņu gps, gan krievu glonass). Diemžēl nebija tehnisko iespēju “ķert” ķīniešu Beidou.

    13.04.2015 09:56
    Reply to  Boognish69

    Priekš kam Tev Latvijā esot vajadzīgs Beidou?

    MolestedBy2dadsNowAfag
    13.04.2015 21:26

    Mēdzu doties ceļojumos. Starp citu Latvijā ar Note4 bija “noķerami” vismaz 1-2 Beidou satelīti. Paziņa pārbaudīja.

    13.04.2015 21:27

    Sapratu, tā ir specifiska vēlme specifiskam mērķim :)

    x
    12.04.2015 19:50

    Atgriežoties pie materiālu “vērtīguma” – āda ir ikdienas materiāls, katrs var paņemt ādas gabalu un aplīmēt fotoaparātu vai telefonu. Bet plastmasa, mūsdienīga plastmasa, kam piemīt gan elastīgums, gan neticama izturība (piem. salīdzinot ar kādreiz tik populārajiem ebonītu, bakelite), joprojām nav izgatavojams mājas apstākļos.

    Boognish69
    12.04.2015 15:42
    Reply to  x

    Nomaināma baterija ir must have. Defaultās baterijas ir smieklīgi mazas. Par ZeroLemon baterijām esi kaut ko dzirdējis? Ir 100% skaidrs, ka arī šim LG modelim tiks izlaista šāda baterija. Personīgi es gaidu rudeni, kad LG sola izlaist konkurentu Samsung Note sērijai (sola irbuli). Paskatīsimies… ir nelaba aizdoma, ka samsung būs pacenties “sabojāt” topošo Note5 līdzīgi kā S6 (nenomaināma baterija, nav sd karšu slots), tāpēc ceru, ka LG izdarīs visu pareizi.

    x
    12.04.2015 16:14
    Reply to  Boognish69

    Domā to extended battery, kas telefonu uztaisa biezāku un smagāku? acīmredzot, ir cilvēki, kuriem tā noder – lai lietotu ilgāk bez lādēšanas vai lietot parasto laiku, bet daudz intensīvāk bez ikdienišķās lādēšanas. Lielākajai daļai cilvēku tas nav aktuāli jo dzīvo apstākļos, kuros ikdienas uzlāde nav nekāda problēma.

    Boognish69
    12.04.2015 16:51
    Reply to  x

    Jā, tieši tāda tipa baterijas.

    “Ikdienas uzlāde” mani tracina. Ar ZeroLemon lādēju savu Note2 1x nedēļā. Kaifs. Nekad neesmu bijis “mainstream” juzeris, tas tiesa.

    Frants
    21.04.2015 16:00
    Reply to  x

    Tu maz zini kas ir karāts ??? Kā Tu viņus “uzliksi” uz vāka,ko ?

    khe
    12.04.2015 17:07

    eh.
    arī esmu dabas draugs.
    nepatīk man visi kažoki, ādas jakas un pārējie @%@^%
    nepatīk man arī ādas korpus. bet man ir risinājums.
    jāpērk ar plastmasas aizmuguri!! Kur problēma?
    ja pieprasījums pēc ādas korpusa nav, nav arī piedāvājums. elementāri. tā ir vienīgā rīcība ko mēs kā patērētāji varam darīt – neiegādāties preci, kura pārkāpj mūsu morāles principus, nevis sēdēt internetā un komentēt cik slikta dzīve.
    Tas pats ir ar gaļas produktiem. Ja pēkšņi visa Latvija kļūtu par veģetāriešiem, gribat teikt, ka veikalos būs pieejama gaļa? Nē, nebūs. Jo nav pieprasījuma.

    Kristaps jau minēja, ka ir plastmasas korpus. Jūs to vispār pamanījāt?
    Ādas korpus manā skatījumā ir stulbums, bet es to nekladzinu kā vista. Aizeju uz veikalu un ņemu kādu gribu.
    pff.

    x
    12.04.2015 17:24
    Reply to  khe

    internetu var izmantot vismaz divejādi – padalīties ar to, kas patīk vai nepatīk, un vēl var pamācīt citus, kā ir pareizi jālieto internets :)

    Frants
    21.04.2015 16:12
    Reply to  khe

    Padomju laikos veikalos nebija ikru ,domā,ka nebija pieprasījuma ? Vispār jā – neviens neprasīja …
    Bet gaļa IR jāēd,nav te ko stilot !

    KKTK
    13.04.2015 11:28

    Āda dilst! Stūri nobrāzīsies momentā. Es gribētu telefonus ar plastmasas stikliem, plastmasas aizmugurēm, kam ražotājs līdzi dod, vai par lētu naudu ērti tirgo dažādu krāsu un mīkstumu un slidamības plēves. Un viņu serviss ātri profesionāli uzlīmē tās. par dažiem € es katru gadu mainītu uzlīmes. Nekas nav labāks par pamīkstas gumijotas uzlīmi telfona apakšai. Un nevajag arī nekādus dārgos ekrāna stiklus. Plastmasu sasit, plastmasu nomaini, nevis tāpat piķo par dārgo gorillas zirneklīti. Lūk dabas resursu taupīšana un izmaksu samazināšana.

    MolestedBy2dadsNowAfag
    13.04.2015 21:27
    Reply to  KKTK

    Man kaut kā arī liekas ka āda nebūs īsti OK. Es spriežu pēc tā kā nolietojas/nodilst ādas maki. Mitrumā/sviedros mainās krāsa un citas neražas.

    13.04.2015 15:39

    Ņemot vērā lielo diskusiju aktivitāti par/pret ādas korpusiem mobilajām ierīcēm, izveidoju aptauju, kurā aicinu ikvienu norādīt kāda materiāla korpusi interesē visvairāk: http://kursors.lv/2015/04/13/kursors-lv-aptauja-kadu-korpusa-apdari-izvelies-savai-mobilajai-iericei/

    Reklāma