Web Analytics
More
    Reklāma

    Bijušais Microsoft vadītājs Balmers pamet valdi un iegādājas NBA komandu

    Jaunākie raksti

    Gadu pēc Microsoft izpilddirektora amata pamešanas, Stīvs Balmers nolēmis pavisam pamest uzņēmuma valdi un pievērsties kam sportiskākam. Šobrīd Balmera vietu ir ieņēmis Satja Nadella un viņš norāda, ka Microsoft ir pateicīgi Balmeram par viņa veikumu (cik nu var būt pateicīgi par mobilo operētājsistēmu cīņu sākuma nokavēšanu un citiem vismaz par diskutabliem saucamiem pēdējo gadu lēmumiem). Stīva Balmera rīcībā vēl arvien paliek Microsoft uzņēmuma daļas.

    Vecumdienas Balmers negrasās pavadīt Floridā kopā ar septiņpadsmit kaķiem, tā vietā viņš ir par diviem miljardiem dolāru iegādājies Losandželosas Clippers NBA komandu.

    Reklāma

    Uzrunā Clippers faniem viņš ālējies kā pusaudzis un solījis uzlabot NBA komandas spēli. Iepriekš izskanējušās baumas par komandas nosaukuma maiņu un pārcelšanu uz Sietlu Balmers noliedzis. Cerams, ka Balmers ļaus darboties profesionāļiem un pats kļūs par komandas seju vai pat par atraktīvu talismanu bez maskas.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=4U10FUI7W78]

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=-uzj0Iwutcc]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Martins Baumanis
    20.08.2014 15:22

    Ņemot vērā kā viņš to komandu “nopirka”, ir zudis jebkāds respekts pret šo cilvēku (safabricētā lieta ar rasismu, īpašumu reāli pārdeva iepriekšējā īpašnieka sieva ar tiesas palīdzību, vārdu sakot – ļoti nesmuki.
    Tāpec veiksmi darbā diez vai novēlēšu.

    Ēriks Harjo
    20.08.2014 21:16

    Izlasīju rakstu un viss ko varu pateikt, ka tādā stilā žulti pret Balmeru vari izgāzt savā blogā nevis lapā, kura cenšas sevi pozicionēt kā IT nozares ziņu avots. Pretīgi!
    Zinu, “Par” sadaļā ir teikts “..nebaidoties paust savu attieksmi.”, bet to arī ir jāmāk darīt, nevis vienkārši ļerkstēt kā tādam sētas huļigānam.

    Reklāma