Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” testē iespēju arī “Instagram” saturu automātiski publicēt “Threads”

    Jaunākie raksti

    “Meta” aprīļa beigās paziņoja, ka tās mikroblogošanas platformas “Threads” lietotāju skaits sasniedzis 150 miljonus. Lai interese par šo lietotni turpinātu palielināties, “Meta” tai ik pa laikam pievieno svaigas iespējas. Piemēram, šobrīd uzņēmums testē funkciju, kas ļautu “Instagram” saturu automātiski pārpublicēt “Threads”. Iepriekš līdzīga iespēja palaista ar “Facebook” ierakstiem.

    Saskaņā ar uzņēmuma sniegto informāciju “Instagram” ievietoto attēlu pārpublicēšana “Threads” nav obligāta. Lietotāji varēs izvēlēties, vai visus turpmākos “Instagram” ierakstus automātiski kopīgot “Threads”. Jāpiezīmē, ka februāra beigās “Meta” sāka eksperimentēt ar līdzīgu funkciju, kas ļautu “Facebook” ierakstus automātiski kopīgot “Threads” .

    Reklāma

    “Meta” jau ir testējusi vairākus risinājumus, kā veicināt interesi par “Threads”. Bez jau pieminētā “Meta” arī panākusi to, ka gan “Instagram”, gan “Facebook” platformā parādās “Threads” ieraksti, neatkarīgi no tā, vai lietotāji ir vai nav reģistrējušies šajā lietotnē. Papildus tam “Meta” arī piedāvā bonusus satura veidotājiem apmaiņā pret augstu interesi raisošiem ierakstiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma