Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” jūlijā atklās savu “Xbox” mobilo spēļu veikalu

    Jaunākie raksti

    Microsoft” nolēmis spert vēl vienu soli tālāk mobilo spēļu lauciņā un plāno jau jūlijā atklāt savu “Xbox” mobilo spēļu veikalu, par ko pirmo reizi paziņoja pērn. “Xbox” prezidente Sāra Bonda atklājusi, ka tīmeklī balstītajā spēļu veikalā lietotāji varēs lejupielādēt savas iecienītākās mobilās spēles, iegādāties pirkumus lietotnē ar atlaidi un saņemt citas iespējas.

    Pamatojot izvēli palaist tīmeklī balstītu risinājumu, nevis lietotni, Bonda uzsver, ka uzņēmums vēlas padarīt šo spēļu veikalu pieejamu visās ierīcēs un visās valstīs, šādā veidā mazinot risku, ka lietotāji varētu saskarties ar kādiem piekļuves ierobežojumiem.

    Reklāma

    Sākotnēji “Xbox” mobilo spēļu veikalā būs pieejamas tikai “Microsoft” spēles. Tas nozīmē, ka lietotājiem būs pieejams plašs klāsts ar “Activision Blizzard” spēlēm. Spēļu veikalā varēs atrast arī leģendāro “Candy Crush Saga”, kas kopš palaišanas 2012. gadā guvusi jau 20 miljardu ASV dolāru ieņēmumus. Tāpat jau sākotnēji mobilo spēļu klāstā būs atrodamas “Call of Duty un “Minecraft”.

    “Xbox” prezidente uzsvēra, ka šis esot tikai pirmais solis ceļā uz uzticama lietotņu veikala izveidi, kura saknes slēpjas tieši mobilajās spēlēs. “Microsoft” arī atklājis, ka nākotnē šo spēļu veikalu plāno atvērt trešo pušu izdevējiem, taču šobrīd nav zināms precīzāk, kad tas varētu notikt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma