Web Analytics
More
    Reklāma

    Akmens-šķēres-papīrīc*, jeb HTC pārdošanas pamācība

    Jaunākie raksti

    * zināmā pirkstu spēle, kuras laikā dalībnieki skaita pantiņu “akmens-šķēres-papīrīc, viens-divi-trīs”. Spēles shēmu nepārstāstīšu, tikai atzīmēšu, ka “papīrītis” spēles karstumā tiek pārdēvēts par “papīrīc” labskanības dēļ.

    Šorīt ieraudzīju interesantu rakstu par HTC pārdošanas apmācības instrukciju, kas atsauca atmiņā minēto spēli. HTC jaunais One M8 noteikti jūtas apdraudēts, jo 11. aprīlis iezīmē dienu, kad 150 valstu tirgos nonāk tā sīvākais konkurents Samsung Galaxy S5. Avotā norādīts, ka HTC izsūtījis tūkstošiem šādu instrukciju ASV veikalu pārdevējiem. Instrukcija skaidri un nepārprotami nosaukta par TOP 5 iemesli, kāpēc jaunais One ir labāks par Galaxy S5.

    Reklāma

    Neviens gan nemetas sarežģītu tehnisku nianšu skaidrošanā, bet tiek uzsvērts, ka HTC One uzskatāms par premium viedtālruni, kamēr Galaxy S5 ir vien plastmasas līdzskrējējs.

    Sagaidāms, ka Samsung arī metīsies šajā spēlē, pretī liekot daudzu miljonu vērtu mārketinga kampaņu. Parasti šādas kampaņas nepamanu, bet pagājušā pavasara Galaxy S4 kampaņa pat Latvijā bija izteikti manāma. Arī šobrīd jaunais Samsung Galaxy S5 jau gozējas šur tur Latvijas informācijas telpā.

    Protams, ir pilnīgi skaidrs, kurš no dalībniekiem pārdos lielāko viedtālruņu skaitu. HTC cer ar jauno One atkarot pamatīgu tirgus daļu. Cīņa būs skarba un tuvāko mēnešu laikā vēl tikai redzēsim, kurš cik miljonus vienību pirmajās dienās pārdevis. Vai piegādājis…

    Viss augstāk minētais uzskatāms par baumām un šis ir tikai avotā atrodamā stāsta tulkojums tuvu tekstam.

    htc-one-m8-versus-samsung-galaxy-s5-training

    htc-one-m8-versus-samsung-galaxy-s5-training-1

    htc-one-m8-versus-samsung-galaxy-s5-training-2

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    11.04.2014 17:00

    HTC ONE M8 viennozīmīgi,manā skatījumā,ir labāks.Iekšā jau abiem konkurentiem viss ir daudzmaz līdzīgi.Vienam tāda fīča otram citāda,bet ārējais izskats un izpildījums HTC ir galvas tiesu pārāks.

    Gundars
    12.04.2014 20:33

    Tur pat salīdzināt nav ko. Jau no pašiem pirmsākumiem neesmu sapratis, ko cilvēki tajos galaksijos atraduši. Atbaidoša dizaina, mazliet virs viduvējā tehnika un pārbāzts ar bloatware. Vienkārša masu psihoze. Vēl var saprast, ka cilvēki ģībst pēc iponiem, bet ne jau pēc šiem neizteiksmīgajiem samsungiem.

    Krotow
    14.04.2014 10:20

    Ietilpīgāka, pie kam izņemama baterija, fiziskā Home poga, ISOCELL foto sensors un aizsardzība pret mitrumu būs S5 stiprā puse. HTC pusē ir metāla korpuss (jā, tas ir pluss). Kopumā prieks redzēt, ka HTC ir pacentušies un uzlabojuši savus augstā gala aparātus. Ja viņi tā turpinās un atliks atpakaļ arī izņemamu bateriju, varbūt mans nākošais aparāts atkal būs HTC.

    Guntar, atšķirībā no komentāros redzamajiem siekalu šļakstītājiem, ne visi paļaujas psihozēm. Daži pievērš uzmanību arī aparātu tehniskajiem parametriem.

    Reklāma