Web Analytics
More
    Reklāma

    CyanogenMod pievieno veiktspējas testu rezultātu uzlabošanas iespēju

    Jaunākie raksti

    Sintētiskie veiktspējas testi zaudējuši savu uzticamību jau vairākus mēnešus atpakaļ, kad tos aplikāciju “baltajā sarakstā” ievietoja Samsung, lai ražotāja viedtālruņi uzrādītu nevis ikdienas veiktspēju, bet maksimumu, uz ko spējīgs viedtālrunis. CyanogenMod arī pievienojas Samsung un HTC bariņā, lai kopīgiem spēkiem parādītu teorētiskās viedtālruņu iespējas, kuras gandrīz nekad ikdienā nebūs sasniedzamas. CyanogenMod savā “baltajā sarakstā” šobrīd iekļāvis AnTuTu.

    cyanogenmod-benchmark-mod-820x420

    Reklāma

    Daži uzskata, ka šāda iespēja ir pieļaujama, jo tā parāda viedtālruņa potenciālu, kamēr citi norāda – lietotājs nekādi nespēs izjust šādu potenciālu, bet viņam būs ikdienā jāsadzīvo ar daudz pieticīgākas veiktspējas viedierīci.

    CyanogenMod apgalvo, ka “baltais saraksts” būs atslēdzams, tādējādi uzrādot tikai faktisko viedtālruņa veiktspēju, kas pieejama lietotājam. Ne Samsung modeļos, ne arī HTC One M8 šī darbības uzlabošana nav atslēdzama.

    Katrs var domāt ko vēlas, bet nevajadzētu uzskatīt, ka CyanogenMod būtu šajā ziņā pārlieku sagrēkojuši, jo “baltais saraksts” būs lietotājam atslēdzams. Ideja nevainīga, bet no Pī-āR viedokļa nav diez ko izdevusies…

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms
    23.05.2014 22:12

    droši vien varētu sākt vai vismaz atsaukties uz rakstu, kur paskaidrotu, kas tas tāds cyanogenmod īsti ir un kāpēc to likt/nelikt, un kā to izdarīt… esmu mēģinājis saprast angļu val. saitos, bet kaut kā arī tur sākumu/ievadu grūti saprast/atrast..

    Andis
    24.05.2014 00:10
    Reply to  Toms

    Ir pietiekami daudz informācijas internetā, kur vari izlasīt, kas tas ir. Likt vai nelikt – tas jau gan tev pašam ir jāizvēlas.
    Ja īsumā – trešo personu modificēts Android.

    Reklāma