Web Analytics
More
    Reklāma

    Husqvarna robotizētie zāles pļāvēji kļūst par dejojošiem futbola faniem

    Jaunākie raksti

    Daži spēlētāji ir slaveni ne tikai ar savu spēlētmāku, bet arī ar savu īpašo vārtu gūšanas deju. Tagad populārākās uzvaras dejas iegūs robotizētu versiju. Vairāk nekā 150 000 Husqvarna robotizēto zāles pļāvēju ir atjaunināti, lai iecienītākās futbola komandas gūtos vārtus svinētu kopā. Robotizētie zāles pļāvēji, kas ir ieprogrammēti, lai atdarinātu dažas no leģendārākajām vārtu gūšanas uzvaras dejām futbola vēsturē, reaģēs reāllaikā, vārtu gūšanas brīdī.

    Futbols ir pasaulē populārākais sporta veids ar lielāko līdzjutēju skaitu, pulcējot miljardiem fanu, kas pārdzīvo, uzmundrina cits citu un svin uzvaras kopā. Tagad Husqvarna, tirgus līderis robotizētās zāles pļaušanas jomā, piedāvā iespēju līdzjutējiem svinēt gūtos vārtus kopā ar visu ģimeni, iekļaujot arī savu robotizēto zāles pļāvēju.

    Reklāma

    Pateicoties jaunajam programmatūras atjauninājumam, robotizētie zāles pļāvēji var atdarināt trīs klasiskās futbola vārtu gūšanas dejas, proti, “Robotu”, “Tornado” un “180”, un izpildīt tās, kad tiek gūti vārti.

    “Ir lieliski redzēt Husqvarna robotizētos zāles pļāvējus dejojam. Kas aizsākās kā jautrības brīdis draugu lokā Pasaules kausa iesildīšanās ballītē, ar laiku kļuva par manu īpašo deju pēc gūtajiem vārtiem – esmu ļoti priecīgs, ka tas ir iedvesmojis Husqvarna radīt  Automower deju. Es nevaru vien sagaidīt, kad šovasar redzēšu robotus darbībā savā dārza ballītē, man ļoti patīk šī saikne ar robotiku,” savas slavenās robotu uzvaras dejas jauno versiju komentē Anglijas futbola leģenda Pīters Kraučs (Peter Crouch).

    Lai izmantotu jauno funkciju, īpašniekiem ir jāizvēlas savu iecienītāko komandu lietotnē Husqvarna Automower Connect. Kad izvēlētā komanda gūs vārtus, robotizētais zāles pļāvējs līksmos, izpildot vienu no trīs uzvaras dejām. Robotizētā zāles pļāvēja displejā būs iespējams sekot līdzi spēles rezultātiem reāllaikā.

    “Mēs konsultējāmies ar pasaulē vadošo robotu emocionālo izpausmju ekspertu, lai atveidotu šīs leģendārās uzvaras dejas. Tas ir bijis izaicinājums, taču mēs mīlam izaicinājumus tikpat ļoti kā robotus un futbolu, tāpēc mūsu inženieriem šis bija jautrs projekts,” stāsta Bjorns Mannefreds (Björn Mannefred), Husqvarna robotikas programmatūras vadītājs.

    Husqvarna jau sen ir izmantojusi šāda veida infrastruktūru, kuras pamatā ir automatizācija un IoT, lai patērētājiem nodrošinātu jaunus un novatoriskus risinājumus. Piemēri tam, kā Husqvarna izmanto automatizāciju, ietver robotizētā zāles pļāvēja automātiskās novietošanas iespējošanu, ja laika prognoze paredz salu vai stipru lietu. Automatizācija tiek izmantota, lai galalietotājs pielāgotu pļaušanas grafiku savam zālienam un savām vajadzībām. Tas ietver, piemēram, dažādu pļaušanas intervālu noteikšanu dažādām zāliena daļām un pat iespēju noteikt lieguma zonas, lai izveidotu piemājas pļavu bioloģiskās daudzveidības sekmēšanai.

    Programmatūras atjauninājums tiek izlaists 14. jūnijā un ir pieejams šādiem Husqvarna robotizēto zāles pļāvēju modeļiem: Automower 405X, Automower 415X, Automower 320 NERA, Automower 430X NERA, Automower 450X NERA, Automower 310E NERA un Automower 410XE NERA. Pašlaik visā pasaulē ir vairāk nekā 150 000 Husqvarna robotizēto zāles pļāvēju, kas atbalsta jauno funkciju. Lietotāji saņems paziņojumu par atjauninājumu Husqvarna Automower Connect lietotnē. Atjauninājums būs pieejams no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam.

    “Daudziem pļāvēju īpašniekiem robotizētais zāles pļāvējs ir kļuvis par ģimenes locekli, tam pat tiek dots vārds gluži kā mājdzīvniekiem. Tagad mēs speram nākamo soli, ļaujot mūsu robotizētajiem zāles pļāvējiem svinēt kopā ar pārējo ģimeni, kad iecienītākā futbola komanda gūst punktus,” stāsta Bjorns Mannefreds. “Husqvarna jau gandrīz 30 gadus turpina paplašināt robotizēto zāles pļāvēju iespēju robežas. Ar šo atjauninājumu vēlamies izteikt atzinību inženierijas sasniegumiem un sniegt galalietotājiem vieglāku, labāku un vēl patīkamāku zāliena kopšanas pieredzi.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jolants
    14.06.2024 21:15

    labāk būtu novērsuši drošības trūkumus jo pat ezim tas robos ir gaļas maļāma mašīna
    https://www.sciencenordic.com/animals-denmark/do-robotic-lawn-mowers-hurt-hedgehogs-dr-hedgehog-has-the-answer/1856882

    Alex
    16.06.2024 09:01

    Man ir 410XE NERA un tas jauninājums tā ari nav pieejams.

    Reklāma