Web Analytics
More
    Reklāma

    FIFA piedāvā jaunu straumēšanas servisu FIFA+

    Jaunākie raksti

    Viena no lielākajām sporta organizācijām pasaulē paziņojusi, ka no 12. aprīļa pieejams īpaši futbolam veltīts straumēšanas serviss FIFA+. Lielos vilcienos tajā atradīsies viss, kas interesē kārtīgu futbola fanu.

    Pagaidām serviss būs bez maksas un darbosies ar reklāmām. Iespējams, ka nākotnē par to būs jāmaksā. Tas būs pieejams gan kā pārlūka versija, gan kā Android un iOS platformu lietotne. Saturu sastādīs dažādu nacionālo līgu tiešraides, dažādi arhīvu materiāli un spēles, kā arī oriģinālais saturs, piemēram, dokumentālās filmas. Papildu tam vienuviet būs pieejami daudzu futbola spēļu rezultāti. Nav ticis aizmirsts par dzimumu līdztiesību, jo pietiekami daudz satura būs veltīts arī sieviešu futbolam.

    Reklāma

    Lai piesaistītu vēl vairāk fanu un lietotāju, tiks piedāvāta virtuālā balsojuma iespēja par spēļu rezultātiem, dažādas zināšanu pārbaudes un fantasy tipa spēles. Informācija būs pieejama par 400 vīriešu līgām visā pasaulē, kā arī 65 sieviešu līgām. Tajā skaitā arī Optibet Virslīga, kas ir Latvijas vietējais futbola čempionāts. Jau no atklāšanas brīža, FIFA+ būs pieejams piecās valodā – angļu, spāņu, franču, vācu un portugāļu, ar plāniem paplašināt šo sarakstu.

    Papildu lielajam līgu skaitam, būs pieejami aptuveni 3000 dažādi FIFA video par un ap futbolu. Ne tikai spēles, bet arī pats interesantākais – kas notiek aizkulišu dzīvē vai dokumentālā filma par brazīlijas futbola zvaigzni Ronaldiņu. FIFA apgalvo, ka gada laikā tiks pārraidītas 40 000 spēles un 1000 sieviešu futbola spēļu tiešraides. Šobrīd paredzēti aptuveni 1400 mači nedēļā. Tomēr tajā laikam netiks pārraidītas Pasaules kausa spēles. Noteikti jāpiezīmē, ka šī servisa vēriens ir ļoti plašs, īpaši uzsverot, ka pagaidām tas ir bez maksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma