Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook sāks piedāvāt “fantasy” tipa spēles

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls Facebook paziņojis par to sāks piedāvāt “fantasy” tipa spēles, kuras plašāk zināmas tieši to cilvēku vidū, kuri aktīvi seko līdz dažādiem sporta veidiem un cīnās savā starpā, izmantojot reālus sporta datus.

    Facebook sāks piedāvāt plaša mēroga piedāvājumu šī tipa spēlēm, sākot ar vienkāršākām sporta spēļu versijām līdz iespējai veikt dažādas likmes un izvēles populārākajos TV šovos, kā “Survivor” un “The Bachelorette”. “Fantasy” tipa spēles sākotnēji būs pieejamas ASV un Kanādas lietotājiem abās mobilājās platformās – Android un iOS. Pirmā spēle būs Pick & Play, sadarbojoties ar Whistle Sports, kurā fani saņems punktus par to, ja tiks uzminēti dažādu sporta spēļu rezultāti un uzvarētāji, kā arī spēlētāju gūto punktu skaits un citi statistiskie elementi spēles gaitā.

    Reklāma

    Tālākajos mēnešos šīs spēles tiks papildinātas ar iespēju likt likmes par notikumiem dažādos TV šovos un popkultūrā, lai piedotu papildu asumiņu, sekojiet tiem. Īpaša spēle tiks atvēlēta arī beisbola faniem. Tāpat Facebook ļaus lietotājiem veidot savas līgas, lai sacenstos ar draugiem vai citiem faniem, kas šobrīd ir pats izplatītākais veids, piemēram, tiem, kuri seko NBA un NHL spēlēm. Sociālā tīkla mērķis ir palielināt lietotāju pavadīto laiku lietotnē, jo tā sāk zaudēt pozīcijas nevienam citam kā TikTok. Zinu, ka manās draugu aprindās šīs “fantasy” tipa spēles ir ļoti populāras un aktuālas, līdz ar to jaunā izklaides iespēja varētu nākt par labu Facebook.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma