Web Analytics
More
    Reklāma

    Populārākā lietotne 2020. gadā bijusi “TikTok”

    Jaunākie raksti

    Kompānija “App Annie” veikusi izpēti, secinot, ka pērnā gada populārākā lietotne bijusi neviena cita kā “TikTok“. Neskatoties uz visām grūtībām, ieskaitot bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa negācijas un izņemšanu no Indijas tirgus, “TikTok” veicas ļoti labi. Lietotne turpina iekarot lietotāju simpātijas un vienlaikus piedāvā aizvien jaunas iespējas, kā video koplietošanu padarīt vēl saistošāku.

    “TikTok” bija pirmā lietotne, kas nepieder “Facebook” un sasniegusi tik augstus popularitātes rādītājus. Lietotne 2020. gadā lejupielādēta vairāk nekā trīs miljardus reižu. Saskaņā ar “Sensor Tower” pētījumu “TikTok” ir piektā lietotne, kas nav saistīta ar spēlēm un apsteigusi “Facebook”. Iepriekš tas izdevies tikai citām “Facebook” piederošām lietotnēm – “WhatsApp”, “Messenger” un “Instagram”.

    Reklāma

    “App Annie” mārketinga vadītājs Čuzens Kins ieskicējis arī tendenci, ka kopējais “TikTok” skatīšanās laiks jau apsteidz “Youtube”, kas nozīmē, ka cilvēku uzmanību aizvien vairāk piesaista tieši īsā formāta video.

    Zemāk var redzēt sociālo lietotņu sadalījumu pēc lejupielāžu skaita 2019. un 2020. gadā.

    Visvairāk lejupielādētās lietotnes 2019. un 2020. gadā.
    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma