Web Analytics
More
    Reklāma

    “American Airlines” ļaus pasažieriem lidojuma laikā 30 minūtes par brīvu skatīties “TikTok”

    Jaunākie raksti

    Gari lidojumi bieži vien var būt ļoti nogurdinoši un garlaikojoši, un, vēloties cilvēkus atkal mudināt lidot “American Airlines” nācis klajā ar mūsdienīgu piedāvājumu. Aviokompānija  pasažieriem lidojumos ar “American Airlines” dos iespēju bez maksas 30 minūtes izmantot video koplietošanas lietotni “TikTok”. Pusstundas laikā iespējams noskatīties 10 “TikTok” jaunā garuma video. Ja šī lietotne nav instalēta telefonā, to droši varēs lejupielādēt bez maksas lidojumā laikā.

    Būtiski piebilst, ka šis piedāvājums neattieksies uz visām “American Airlines” lidmašīnām, bet tikai tām, kurās ieinstalētas “Viasat” Wi-Fi sistēmas, taču šādu lidaparātu skaits kompānijas flotē ir visai liels. Ar šo gājienu “American Airlines” vēlas atkal kaut kā pievērst cilvēku uzmanību gaisa satiksmei, jo pandēmijas laikā ieņēmumi šajā nozarē ir stipri kritušies.

    Reklāma

    Līdztekus tam “American Airlines” nesen arī sāka piedāvāt līdzīgu iespēju ar “Facebook Messenger”. Jāsaka gan, ka šādas priekšrocības nav nekas jauns, un daudzas lidsabiedrības jau gadiem piedāvā lidojuma laikā par brīvu izmantot dažādas ziņapmaiņas lietotnes.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    06.08.2021 11:54

    Nozelojami. Nez kad bus katastrofa, tad lai visi skatas tiktok sudus. Cilveki kljust debili. Butu labak piedavajusi izglitojosu saturu bez maksas skatities, nevis tos meslus.

    Last edited 2 years ago by Oskars
    Krotow
    06.08.2021 13:09
    Reply to  Oskars

    Nav pieprasījuma, diemžēl.

    Skābene
    06.08.2021 14:21

    Es gan parasti lidmašīnās noskatos jaunākās filmas! Viņiem tur diezgan daudz visādi kino jaunumi pieejami. Tiktoks jau priekš pumpainiem tīņiem. :)

    Janis Murnieks
    06.08.2021 14:53

    kad 100% pasažieru ir ieurbušies TikTokā – Piloti un apkalpe uzvelk izpletņus un klusi pamet gaisa kuģa klāju ..

    Reklāma