Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” galvenajā lietotnē, iespējams, atgriezīsies balss un video zvanu iespējas

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Facebook” nākusi klajā ar paziņojumu, ka savā galvenajā lietotnē “Facebook” plāno atjaunot balss un video zvanu iespējas. Šīs funkcijas noņemtas 2014. gadā, kad no galvenās lietotnes tika atdalīts “Messenger” saziņas serviss.

    Pagaidām “Facebook” balss un video zvanu atgriešanu galvenajā lietotnē uzskata par izmēģinājumu, un šīs iespējas var testēt neliels skaits lietotāju. Nav skaidrs, kad vecās-jaunās funkcijas tiks piedāvātas plašākai auditorijai.

    Reklāma

    Jāatgādina, ka pirms septiņiem gadiem lietotāji varēja sūtīt ziņojumus citiem “Facebook” lietotājiem, izmantojot sociālā tīkla galveno lietotni. 2014. gadā uzņēmums paziņoja, ka “Messenger” platformu atdalīs, līdz ar to arī visas saziņas iespējas tika aizvāktas no galvenās lietotnes. Ar šo soli “Facebook” vēlējās plašāk attīstīt saziņas lietotni “Messenger”, un jāsaka, ka pa šiem gadiem tas ir izdevies. Šeit jāpiebilst, ka augusta sākumā “Facebook” paziņoja, ka “Messenger” balss un video zvanus padarīs pilnīgi šifrētus.

    Lai gan plānots, ka balss un video zvani varētu atgriezties “Facebook” galvenajā lietotnē, nekas pagaidām nav teikts par teksta ziņām, kuras acīmredzot joprojām paliks tikai “Messenger” iespēja.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma