Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm kļūs par vienu no futbola kluba Manchester United globālajiem sponsoriem

    Jaunākie raksti

    Viens no pasaulē zināmākajiem futbola klubiem Manchester United noslēdzis vairāku gadu sadarbības līgumu ar tehnoloģiju uzņēmumu Qualcomm. Tas gan nenozīmē tikai Snapdragon logo uz spēļu formām vai stadionā, bet arī reālus risinājumus faniem un galvenajam stadionam.

    Qualcomm kļūs tieši par vienu no kluba globālajiem partneriem, kas nozīmē, ka ar savām tehnoloģiskajām iespējām, tas palīdzēs visiem faniem pasaulē vēl vairāk baudīt Manchester United kluba atmosfēru. Ar to saprotot dažādus digitālos risinājumus. Nevar nepieminēt, ka kluba fanu bāze varētu būt mērāma vairāk nekā viena miljarda apjomā. Pieejamā informācija arī ziņo, ka Qualcomm, visticamāk, nevarēs reklamēt noteiktus produktus, bet tiešām strādās pie reāliem ieguvumiem klubam un faniem.

    Reklāma

    Kā viens no tehniskajiem piemēriem un uzlabojumiem ir futbola kluba galvenā stadiona savienojumu uzlabošana, par ko būs atbildīgs Qualcomm. Protams, neizpaliks arī paši Snapdragon logo, jo tas būs vizuāli pamanākamais jaunās sadarbības elements. Tas nav nekāds jaunums, ka tehnoloģiju uzņēmumi atbalsta lielākos sporta veidus pasaulē, tai skaitā, NBA, Formula 1 u.c. To pašu Snapdragon vārdu varam ieraudzīt uz Ferrari komandas formulas, vai Google logo uz McLaren bolīda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma