Web Analytics
More
    Reklāma

    McLaren formulas 2022. gada sezonā rotās Google un Android reklāmas

    Jaunākie raksti

    Tepat aiz stūra ir jaunā Formula 1 sezona, kas iezīmēs 72. reizi šīm auto sacīkstēm. Kā jau zināms, tad formulas un sportistu tērpi ir noklāti dažādām reklāmām. Tagad jaunus logo un krāsojumus ir saņēmusi McLaren komanda, kas noslēgusi sadarbību ar Google.

    2022. gada sezonas formulas rotās Android logo, kā arī Google krāsojums būs redzams riepu diskos. Tas ir pateicoties jaunajai vairāku gadu noslēgtajai sadarbībai ar tehnoloģiju gigantu. Papildu uzņēmums nodrošinās McLaren komandu ar Android iekārtām un Chrome produktiem, lai uzlabotu tās darbību sacīkšu dienā un treniņos. Tas nozīmē, ka Google palīdzēs McLaren ar dažādām analīzēm, lai uzlabotu formulu ātrumu un darbību tieši trasē. Papildu tam tiek uzsvērts, ka to visu nodrošinās 5G savienojums (beidzots pieejams iPhone lietotājiem Latvijā), nodrošinot ātru interneta pārklājumu katrās sacensībās.

    Reklāma

    Jaunā sadarbība ietver arī McLaren komandas daļu, kas piedalās elektroauto sacensībās Extreme E, kā arī logo redzēsim uz abu komandu pilotu ķiverēm un tērpiem. Iespējams, ka varēsim sagaidīt speciāli dizainētus Android produktus, jo jau iepriekš OnePlus demonstrēja savu viedtālruņa konceptu, kas bija tapis sadarbībā ar McLaren. Tā interesantākais risinājums bija aizmugurējās kameras stikla aptumšošanās. Tomēr sadarbība nu jau ir pārtraukta, un telefons tā arī nenonāca līdz pircējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma