Web Analytics
More
    Reklāma

    Red Bull F1 komanda šogad sadarbosies ar kriptovalūtas uzņēmumu Bybit

    Jaunākie raksti

    Arvien vairāk un vairāk publiskajā telpā parādās informācija par to, ka profesionālā sporta jomā dažādas sadarbības noslēdz ar kriptovalūtu saistīti uzņēmumi. Jauna sadarbība noslēgta arī starp Formula 1 komandu Red Bull un uzņēmumu Bybit.

    Bybit ir Singapūrā bāzēts kriptovalūtu uzņēmums, kas ir devītais lielākais pasaulē pēc CoinMarketCap analīzes. Tā lietotāju bāze sasniegusi sešus miljonus. Noslēgtā vienošanās paredz, ka sadarbība pagaidām būs trīs gadu garumā, katru sezonu Bybit maksājot Red Bull 50 miljonus. Uzņēmums kļūs par otru lielāko partneri uzreiz aiz galvenā sponsora Oracle. Papildu šim tiks izlaisti īpaši fanu kriptovalūtas tokeni, kā arī Bybit nodrošinās izglītojošas kampaņas par šo nozari, kā arī strādās pie zaļajām tehnoloģijām.

    Reklāma

    Avots: RedBullRacing

    Šis ir viens no lielākajiem sadarbības projektiem tieši starptautiskajā sporta jomā, un kā norāda Red Bull paziņojums, tad tās būs lielākās ar kriptovalūtu saistīta uzņēmuma investīcijas internacionālajā sportā viena gada laikā. Iespējams, ka no tāda skatpunkta tā tiešām arī ir. Piemēram, viens no šobrīd lielākajiem darījumiem ir 700 miljonu vērtā sadarbība starp Crypto un Losandželosas arēnu, kurā spēlē NBA komanda Lakers.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma