Web Analytics
More
    Reklāma

    Losandželosas Staples Center arēna tagad kļuvusi par Crypto.com Arena

    Jaunākie raksti

    Visai liels notikums profesionālā sporta un īpaši jau Amerikas sporta kultūras vēsturē gaidāms Ziemassvētkos, kad kriptovalūtas apmaiņas uzņēmuma Crypto.com nosaukums rotās ikonisko Losandželosas sporta spēļu komandu arēnu Staples Center.

    Šajā arēnā mājvieta ir vairākām štata profesionālajām basketbola komandām Lakers un Clippers, kā arī NHL komandai Kings. Sākot ar gada beigām, tā tiks nosaukta par Crypto.com Arena, nomainot leģendāro Staples nosaukumu. Par nosaukuma izmantošanu uzņēmums Crypto.com šķirsies no 700 miljoniem dolāru 20 gadu laikā. Salīdzinājumam Staples 1999. gadā 10 gadu ilgas tiesības iegādājās par 100 miljoniem. Šis ir lielisks apliecinājums kapitālismam un brīvajam tirgum, kā arī kriptovalūtas biznesa attīstībai.

    Reklāma

    Pilnīga brenda nomaiņa notiks līdz nākamā gada jūnijam, bet arēnas jaunais nosaukums būs redzams tieši 25. decembra vakarā pēc vietējā laika, kad Lakers spēkosies ar Bruklinas Nets komandu. Protams, šis ir diezgan liels notikums tieši Amerikas kultūras un sporta fanu sirdīs, jo līdz šim Staples Center ir bijis tas īpašais nosaukums, kas iet kopā gan ar Lakers komandu, gan izcīnītajām uzvarām un čempionu tituliem, tāpēc ne visi ir pozitīvās domās par šo.

    Tomēr dzīve rit uz priekšu, un pašam Crypto.com tas noteikti ir spēku apliecinājums, parādot, ka kriptovalūta jau ir daļa no mūsdienu sabiedrības un ka nākamā dekāde paies tieši šajā virzienā. Crypto.com piedāvā savu Visa karti, kurā klienti var saņemt kriptovalūtas pēc to apmaiņas uzņēmuma platformā, kā arī darboties ar NFT un iegādāties uzņēmuma kriptovalūtu. Jau iepriekš Crypto.com noslēdza 100 miljonu dolāru līgumu ar Formula 1, futbola grandu Paris Saint-Germain, kā arī vēl vienu NBA komandu Filadelfijas 76ers.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ēteris Buternieks
    20.11.2021 17:38

    To the Moon!

    Janis Murnieks
    21.11.2021 00:05

    whatever.com

    Reklāma