Web Analytics
More
    Reklāma

    Futbola klubs “Manchester City” izlaiž valkājamus sensorus, kas palīdzēs futbola prasmju uzlabošanai

    Jaunākie raksti

    Viens no Anglijas zināmākajiem futbola klubiem “Manchester City” domā ne tikai par klasiskajiem veidiem, kā uzlabot spēlētāju sniegumu laukumā, bet skatās arī tehnoloģisko iespēju virzienā. Tāpēc klubs izlaidis īpašus sensorus un lietotni, kas ikvienam ļaus redzēt informāciju par savām futbola prasmēm, lai tās uzlabotu.

    Jaunais sensors sauksies Cityplay, kas radīts kopā ar citu tehnoloģiju uzņēmumu Playermaker, kuri jau iepriekš nodarbojušies ar valkājamo sensoru izveidi tieši futbolam. Konkrētais risinājums iepriekš ticis izmantots futbola kluba akadēmijā, kurā trenējas jaunie spēlētāji, taču tagad Cityplay sistēma būs pieejama ikvienam interesentam.

    Reklāma

    Cityplay sastāv no diviem viedajiem sensoriem, kurus jāiestiprina gumijas siksnā, kas pēc tam tiek uzvilkta pāri futbola kurpei. Pie katras kājas atradīsies pa vienam sensoram. Pēc tam sensors ievāks datus, taču lai tos sasinhronizētu ar lietotni telefonā, sensori būs jāievieto speciālā kārbiņā pēc treniņa beigām. Kā norāda pieejama informācija, tad lietotājiem būs pieejami vairāk nekā 15 dažādi mērījumi, kas nepieciešami tieši futbola spēlētājiem.

    Tāpat būs iespējams izveidot savu spēlētāja profilu, un lietotne ieteiks konkrētos vingrinājumus, lai uzlabotu tos spēles un tehniskos elementus, kādi ir nepieciešami katras pozīcijas spēlētājam. Papildu tam varēs izmantot treniņu padomus, kurus izstrādājis klubs “Manchester City”. Protams, datus varēs nodot arī citiem cilvēkiem, piemēram, treneriem un skautiem.

    Cityplay sensori nebūs bez maksas, un tos būs jāabonē. Lētākais abonements maksās 149 EUR, kas būs maksas par sešiem mēnešiem, bet dārgākais variants uz diviem gadiem maksās 239 EUR. Pēc tam katru mēnesi būs jāšķiras no 9,90 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma