Web Analytics
More
    Reklāma

    “iDeal” atklāj “Apple Authorized Reseller” veikalu Daugavpilī

    Jaunākie raksti

    Ar aizraujošu atklāšanas programmu un pievilcīgiem piedāvājumiem, 10. maijā “iDeal Latvija” atklāja pirmo “Apple Authorized Reseller” veikalu ārpus galvaspilsētas – Daugavpilī, tirdzniecības centrā “Ditton”.

    Kā visos veikalos, “iDeal Latvija” Daugavpils filiāle nodrošinās profesionālu apkalpošanu privātpersonām un juridiskiem klientiem, ka arī “Apple” ierīču servisa pakalpojumus. Sertificēti un apmācīti speciālisti palīdzēs atrast ideālo produktu, izskaidros tā lietošanas  priekšrocības un sniegs atbalstu arī visā Apple ierīces dzīves ciklā.

    Reklāma


    Daugavpils “iDeal” filiālē būs pieejami visi populārākie “Apple” produkti un aktuālie pakalpojumi, piemēram, trade-in (“Apple” un citu ražotāju lietoto ierīču atpirkums), dažādas nomaksas iespējas, tai skaitā klientu iecienītais “Smart Deal” (nomaksa fiziskām un juridiskām personām), ierīču apdrošināšana un pagarinātā garantija “Apple” ierīcēm.

    “Jau 2023. gada sākumā bijām nosprauduši mērķi, ka turpināsim attīstību un divu gadu laikā investēsim līdzekļus, lai pārveidotu “iDeal” veikalus populārākajos tirdzniecības centros pēc jaunā “Apple Premium Partner” koncepta, kā arī atvērsim jaunus veikalus reģionos, tostarp Daugavpilī. Mēs jau pērn redzējām, ka arī reģionu iedzīvotāji ir tehnoloģiski attīstīti, prasīgi un Latgalē ir būtisks pieprasījums “Apple” produktiem. Tādēļ t/c Ditton atvērtais veikals ir loģisks solis un tikai sākums,” komentē “iDeal” Latvijas filiāles vadītājs Nikolajs Zaikins.

    Pirmos rindā gaidošos jau no paša rīta iepriecināja enerģiski mūzikas ritmi, popkorns un dzērieni. Veikala atklāšanas prieku vairoja 50 eiro vērtas dāvanu kartes pirmajiem 50 klientiem, īpaši piedāvājumi un cenas visas dienas garumā. Līdztekus notika dažādas spēles un loterijas, kur laimīgie tika pie vērtīgām balvām. Par “iDeal” klientu labsajūtu rūpējas pasākumu vadītāju komanda.

    Veikala platība ir 107 m2. Tas būs pieejams apmeklētājiem katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 20.00 un brīvdienās no 9.00 līdz 19.00. Pateicoties jaunas filiālēs atvēršanai, tika nodrošināta darba vieta pieciem augsti motivētiem Daugavpils iedzīvotajiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    13.05.2024 19:06

    lai ko te nerakstītu, tomēr paši apple veikali ir daudz grandiozāki, lai gan bija arī zināma vilšanās – apple veikala griesti 3-4 stāvu mājas augstumā, koki utt, bet kad gribēju notestēt apple vision brīnumu, tad izrādās apple savā veikalā to nemaz nenodrošināja:) Toties bija izlikti kādi 300 iphone testēšanai, tik kam tas vajadzīgs….

    Kursors.lv
    13.05.2024 21:38
    Reply to  Profs

    Nu, nav un gan jau ilgi nebūs mūsu pusē Apple veikalu. Bet ir Apple partneru veikali.

    Biteme
    13.05.2024 22:55

    Vai pie Apple partnera veikala var gulēt parastā guļammaisā, gaidot jaunā modeļa pārdošanas sākumu? Žēl, ka Apple nepārdod firmas guļammaisus un termosus, un neorganizē atsevišķu rindu Īstajiem Apple Pircējiem.

    Jūrnieks
    14.05.2024 07:45
    Reply to  Biteme

    :D Labs… :D

    Vigo
    14.05.2024 07:53

    Visa Dpils vate priekā var gavilēt.

    Reklāma