Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bite Latvija” Daugavpilī atklāj klientu apkalpošanas centru, kas piekļūstams cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem

    Jaunākie raksti

    Veicinot iekļaujošāku vidi, IKT pakalpojumu sniedzējs “Bite Latvija” šonedēļ Daugavpilī atklāja otro piekļūstamo klientu apkalpošanas centru, kas pielāgots cilvēkiem ar redzes, dzirdes, kustību un citiem funkcionāliem traucējumiem. Pirmais “Bite Latvija” piekļūstamais klientu apkalpošanas centrs aprīļa vidū tika atklāts modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”.

    63 % iedzīvotāju uzskata, ka uzņēmumi Latvijā nav atbilstoši pielāgojuši veikalu un pakalpojumu sniegšanas vietas cilvēkiem ar dažādām invaliditātēm, liecina “Bite Latvija” un Norstat veiktās aptaujas dati. Vienlaikus, uzņēmumi meklē iespējas, kā veicināt iekļaujošāku vidi un pakalpojumu pieejamību visiem, tā, piemēram, “Bite Latvija” ir uzsācis savu klientu apkalpošanas centru pielāgošanu cilvēkiem ar redzes, dzirdes, kustību un citiem funkcionāliem traucējumiem.

    Reklāma
    Advertisement

    Lai nodrošinātu atbilstošus apstākļus un pakalpojumu pieejamību arī cilvēkiem ar dažādām invaliditātēm, “Bite Latvija” piekļūstamajā klientu apkalpošanas centrā Daugavpilī ir ieviesusi augstumu regulējošu galdu, lai apkalpotu klientus ratiņkrēslos, indukcijas cilpu cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem un izvietojusi taktilo brīdinošo joslu cilvēkiem ar redzes traucējumiem.

    “Statistika liecina, ka Latvijā aptuveni desmitajai daļai iedzīvotāju ir noteikta invaliditāte, tādēļ mums ir jādomā, kā šai sabiedrības daļai atvieglot preču un pakalpojumu pieejamību. Rūpes par cilvēkiem ir viena no Bites vērtībām, tāpēc esam apņēmušies veidot vēl iekļaujošāku un piekļūstamāku vidi cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem. Jaunatklātais piekļūstamais klientu apkalpošanas centrs Daugavpilī ir skaidrs signāls, ka Bitei ir svarīgi veidot piekļūstamu un atvērtu vidi ikvienam apmeklētājam ne tikai Rīgā, bet arī reģionos,” norāda “Bite Latvija” Dienvidu reģiona pārdošanas un kvalitātes vadītāja Ieva Veigure.

    “Bite Latvija” turpinās strādāt pie uzņēmuma vides, informācijas un pakalpojumu piekļūstamības veicināšanas cilvēkiem ar dažādiem funkcionāliem traucējumiem. “Bite Latvija” mērķis ikdienas darbā un attiecībās ar darbiniekiem, klientiem, partneriem un sabiedrību ir radīt pievienoto vērtību un būt atbildīgiem. Paralēli klientu apkalpošanas centru pielāgošanai šobrīd uzsākta arī uzņēmuma biroja Rīgā, Uriekstes ielā 2A pielāgošana cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, tostarp izveidota tiešsaistes mācību programma, lai apmācītu kolēģus darbam cilvēkiem ar invaliditāti. Tāpat izstrādāts plāns jaunu kolēģu ar invaliditāti pieņemšanai darbā un integrēšanai kolektīvā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma