Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka jaunie “Samsung Galaxy S24” sērijas tālruņi tiks prezentēti agrāk nekā parasti

    Jaunākie raksti

    Pagājuši mazliet vairāk kā divi mēneši, kopš “Samsung” prezentēja savus salokāmos telefonus “Galaxy Flip5” un “Galaxy Fold5”. Tomēr ierasti daudziem gaidītāka ir “Samsung Galaxy S” sērijas tālruņu prezentācija, kas parasti notiek februārī. Tiesa, iespējams, līdz jaunajiem “Samsung Galaxy S24” tālruņiem tik ilgi jāgaida nebūs, jo baumots, ka tie dienas gaismu varētu ieraudzīt jau 2024. gada janvāra vidū.

    Pagaidām neapstiprināta informācija liecina par to, ka jaunie “Samsung Galaxy S24” sērijas tālruņi varētu tikt prezentēti 2024. gada 18. janvārī, kas būtu ātrāk nekā citus gadus. Tiesa, arī šogad “Samsung” savas “Galaxy S23” sērijas ierīces prezentēja agrāk nekā parasti – 1. februārī. Līdzīgi arī vasaras salokāmo tālruņu prezentācija norisinājās pusmēnesi agrāk nekā ierasts – jūlija beigās.

    Reklāma


    Šādas, tādas baumas jau parādījušās arī par “Samsung Galaxy S24” tehnisko pusi. Piemēram, “Samsung Galaxy S24+” tālruņi varētu būt aprīkoti ar modernizētiem LTPO displejiem, līdzīgi kā “Samsung Galaxy Ultra”. Baumots arī, ka “Galaxy S24” ierīcēm būs lielāka baterijas ietilpība un uzlabojumi kameru segmentā, kas ar visai lielu varbūtību tā arī būs. Taču lielākā intriga pagaidām ir, vai “Samsung” savā ziemas pasākumā prezentēs viedo gredzenu ar iespējamo nosaukumu “Galaxy Ring”, par ko šobrīd arī tiek aktīvi trītas mēles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    30.09.2023 14:44

    Vai Samsung Club biedriem būs kādi papildus labumi – piem. silti dzērieni, uzkodas, pledi – gaidot rindā dažas diennaktis pirms jauno modeļu pārdošanas sākuma?

    Ivis
    01.10.2023 17:02
    Reply to  Biteme

    Mitrumu uzsūcošās autiņbiksītes, lai akūtu vajadzību dēļ nebūtu jāatstāj rinda.

    Krotow
    01.10.2023 22:56
    Reply to  Ivis

    Iznomās pāris Toi-Toi būdiņas =P

    bobis
    02.10.2023 21:32

    Nez cik maksas talrunis ar visam desmit kameram.

    Skābene
    03.10.2023 08:30
    Reply to  bobis

    Ja tu jau domā par to, cik tas maksās, tad tas nav domāts tev! :)
    Lēts toč nebūs! :D

    Reklāma