Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” viedā gredzena masveida ražošana varētu tikt uzsākta jau augustā

    Jaunākie raksti

    Lai arī diskusijas vēl nav rimušās ap nupat izziņotajiem “Samsung” jaunajiem salokāmajiem telefoniem, viedpulksteņiem un planšetdatoriem, uzņēmums nesēž, rokas klēpī salicis, un gatavo jau nākamās iekārtas, ar ko pārsteigt. Pirms gada sāka izskanēt baumas, ka “Samsung” vēlas pieteikt konkurenci “Oura” un piedāvāt savu viedo gredzenu. Tagad par šiem plāniem parādījusies mazliet plašāka informācija, kas liecina, ka uzņēmums pabeidzis ierīces izstrādes procesu un saņēmis nepieciešamās detaļas, lai jau augustā uzsāktu masveida ražošanu.

    Gaidāmā “Samsung” viedā gredzena nosaukums pagaidām vēl nav apstiprināts, taču ļoti ticams, ka tas varētu saukties “Galaxy Ring”, pieskaņojoties pārējai produktu sērijai. Par to liecina arī šī gada sākumā “Samsung” iesniegtā preču zīme, kuras nosaukumā parādās vārdu salikums “Galaxy Ring”, raksturojot to kā viedierīci “veselības rādītāju un/vai miega uzraudzībai gredzena formā”.

    Reklāma

    Kaut arī ziņas izklausās cerīgas un rosina domāt, ka jau pavisam drīz veikalos ieraudzīsim jaunos gredzenus, nevajadzētu sapriecāties par agru. Vismaz pagaidām paredzēts, ka “Samsung” viedais gredzens pārdošanā varētu nonākt vien 2024. gadā. Papildus standarta  apstiprināšanas procedūrai tam jāiziet cauri dažādiem sertifikācijas procesiem, lai iegūtu “medicīniskās ierīces” statusu, un tas var prasīt vairākus mēnešus. Līdz ar to, visticamāk, “Samsung” savu jauno gredzenu prezentēs 2024. gada janvārī/februārī kopā ar “Galaxy S24″ viedtālruņu sēriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma