Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedo gredzenu ražotājs “Oura” tagad piedāvā kopīgot veselības un aktivitāšu datus

    Jaunākie raksti

    Viedo gredzenu ražotājs “Oura” labu laiku nebija nācis klajā ar jaunumiem savā produktu segmentā. Pēc vairāku mēnešu klusēšanas uzņēmums izziņojis jaunu funkcionalitāti “Circles”, kas dos iespēju kopīgot veselības un aktivitāšu datus ar citiem “Oura” lietotājiem.

    “Circles” ir kopienas tipa funkcija, kas “Oura” lietotājam sākot no 8. jūnija ļauj izveidot vai iesaistīties līdz pat desmit privātās grupās, kurās ir ne vairāk par 10 dalībniekiem. Ar šīm grupām lietotājs var kopīgot veselības, miega un aktivitāšu datus, ne vecākus par divām nedēļām. Tāpat iespējams dalīties gan ar dienas, gan nedēļas kopsavilkuma datiem. Lietotājam ir iespēja arī izvēlēties, kādus datus, kurā grupā vēlas kopīgot. “Circles” arī piedāvā emocijikonas, kas ļauj reaģēt uz ierakstiem.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Oura” gredzens uzrauga un apkopo dažādus lietotāja veselības un aktivitāšu datus, kā sirdsdarbības ātrums, tā mainīgums, temperatūra, skābekļa līmenis asinīs, elpošanas regularitāte, liels fokuss tiek likts arī uz miega kvalitātes mērījumiem. Šie veselības dati tiek apkopoti trīs rādītājos: gatavība, miegs un aktivitāte.

    Pašreiz lētākais no “Oura” gredzeniem pieejams par 314 eiro. Ja interesē veselības dati, tad varbūt varētu apsvērt šādu pirkumu. Taču ir viens liels BET. Lai izmantotu gredzena piedāvātās iespējas un varētu sekot līdzi datiem, ir jāpērk abonements par 6 USD mēnesī. Tas man kaut kā nešķiet loģiski un pareizi, ņemot vērā paša gredzena cenu un tas arī mani galvenokārt atturēja no tā iegādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma