Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oura” viedais gredzens beidzot varēs parādīt datus par skābekļa līmeni asinīs

    Jaunākie raksti

    SpO2 sensori, kas lietotājam dod iespēju redzēt skābekļa līmeni asinīs, bija viens no  lieliem jaunumiem, kad “Oura” izziņoja savu trešās paaudzes viedo gredzenu. Tomēr līdz šim lietotāji pie šīs funkcijas netika, jo darbs pie tās izstrādes joprojām turpinājās. Taču šonedēļ, deviņus mēnešus pēc “Oura” trešās paaudzes viedā gredzena izlaišanas, lietotāji beidzot var šo funkciju izmantot un piefiksēt savu skābekļa līmeni asinīs.

    Rādītāji, kas informē par skābekļa līmeni asinīs, kļūst arvien populārāki, īpaši, ja tas saistīts ar miega uzraudzību. “Oura” norāda, ka viedais gredzens veiks nepārtrauktus SpO2 mērījumus miega laikā. Uzņēmums norāda, ka lietotāji šos datus redzēs divu jaunu rādītāju veidā – vidējais skābekļa līmenis asinīs un elpošanas regularitāte. Pirmais ir vienkāršs daudzums %, savukārt otrais ir paredzēts, lai izsekotu datiem par vidējā skābekļa līmeņa asinīs pazemināšanos. Šie dati lietotājiem, piemēram, palīdzēs saprast, cik daudz reižu naktī viņiem traucēts miegs.

    Reklāma

    Abi rādītāji tiks ieslēgti pēc noklusējuma, taču lietotāji var tos ieslēgt vai izslēgt, izmantojot galvenās izvēlnes opciju “Blood Oxygen Sensing”. Paši rādītāji tiks parādīti sadaļā “Sleep”, un iespējamās variācijas tiks parādītas laika skalā, kas sadalīta 15 minūšu intervālos.

    Vienlaikus jāpatur prātā, ka SpO2 noteikšanas iespējošana samazinās gredzena akumulatora darbības laiku. Šeit jāpiezīmē “Oura” trešās paaudzes gredzena vidējais akumulatora darbības laiks ir 4 līdz 7 dienas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma