Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedo gredzenu Oura tagad varēs savienot ar Strava lietotni

    Jaunākie raksti

    Par visai patīkamu uzlabojumu saviem viedajiem gredzeniem un servisam paziņojis zīmols Oura, kuru tagad varēs savienot ar fitnesa lietotni Strava.

    Viens no mūsdienu lielākajiem izaicinājumiem, lietojot dažādus sporta gadžetus, ir informācijas glabāšana vienā vietā, jo katram zīmolam parasti ir sava lietotne un sava informācija. Šo lielā mērā risina Strava, kas sadarbojas ar šiem uzņēmumiem un lietotnēm, apkopojot visu sportistiem un aktīviem cilvēkiem nepieciešamo informāciju. Tagad datus varēs gan iegūt, gan nosūtīt uz Oura viedajiem gredzeniem.

    Reklāma

    Oura lietotājiem īpaši noderēs aktivitāšu rezultāti, kas nāks no Strava, lai spētu labāk paziņot par atjaunošanās rezultātiem, kas ir Oura stiprā puse. Attiecīgi pretējā virzienā gredzenu lietotāji varēs izvēlēties, kādu informāciju publicēt savā Strava profilā. Tāpat sadarbība nozīmē to, ka visu laiku nebūs nepieciešams nēsāt gredzenu, lai nodrošinātu nepārtrauktu datu ieguvi un apmaiņu. Piemēram, skrienot vai kāpjot kalnos, gredzens netraucē, bet cilājot svarus, tas var pietiekami traucēt.

    Avots: Oura, Strava

    Pēc uzņēmuma paustās informācijas, šī ir pirmā trešo pušu integrācija, neskaitot sadarbību ar Apple Health un Google Fit servisiem. Jaunā sadarbība varētu celt Oura viedo gredzenu popularitāti, lai tie kļūti vēl zināmāki starp ikdienas lietotājiem un aktīviem cilvēkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vivoactive
    17.07.2022 08:15

    Nezinu, vai saukt to par sadarbību, bet Garmin pulksteņu dati labi sinhronizējas ar Strava un jau krietni sen, gadus 3 noteikti.

    Reklāma