Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oura” kopā ar “Gucci” radījuši 18 karātu zelta viedo gredzenu

    Jaunākie raksti

    Visai interesanta sadarbība izveidojusies starp viedo gredzenu ražotāju “Oura” un modes namu “Gucci“. Abi uzņēmumi radījuši kopīgu produktu – 18 karātu zelta viedo gredzenu.

    Gredzens pamatā izgatavots no melna sintētiskā korunda un rotāts ar melniem un zelta G burtiņiem, kas apzīmē “Gucci” zīmolu. Tā augšpusē un apakšpusē var redzēt zelta elementus, kas atgādina savītu stiepli. Visi šie zeltītie elementi izgatavoti no 18 karātu dzeltenā zelta. Maldīgs ir priekšstats, ka šis gredzens ir smags – tas sver tikai 4 gramus.

    Reklāma

    Avots: Oura

    Protams, šis gredzens kalpos ne tikai kā rotaslieta un stila elements. Tajā ir iestrādāta “Oura” jaunākā – 3. paaudzes tehnoloģija. Līdz ar to lietotājs varēs iegūt datus par sirdsdarbības un elpošanas ātrumu, temperatūru, aktivitātēm. Norādīts, ka tas spēj izmērīt sirdsdarbības ātrumu precīzāk nekā viedpulksteņi. Būtiska nozīme ir arī miega analīzei, kas tiek iegūta, balstoties uz jau minētajiem rādītājiem.

    Ja parastais “Oura” trešās paaudzes gredzens maksā 314 eiro, tad jaunais Oura x Gucci viedais gredzens jau pieejams atsevišķos veikalos visā pasaulē un maksā ap 950 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    28.05.2022 00:53

    Ne man “Gucci”, ne man “Oura”

    Reklāma