Web Analytics
More
    Reklāma

    “Strava” reāllaika atrašanās vietas izsekošanas pakalpojums tagad ikvienam pieejams par brīvu

    Jaunākie raksti

    Fitnesa lietotne “Strava” nākusi nedaudz pretī nemaksājošajiem lietotājiem un tagad piedāvā funkciju, ko iepriekš varēja izmantot tikai abonenti – reāllaika atrašanās vietas izsekošanas pakalpojumu “Beacon”, kas nu pieejams ikvienam lietotājam. Šie jaunumi nāk klajā neilgi pēc tam, kad “Strava” veica ievērojamus privātuma uzlabojumus un pievienoja iespēju paslēpt treniņu datus no sekotājiem.

    “Beacon” funkciju var izmantot gan savai drošībai, gan arī papildus azartam. Tā ļauj kopīgot savu reāllaika atrašanās vietu ar trim cilvēkiem, kuri attiecīgi var izsekot sportista progresam līdz pat treniņa beigām. Viņi īsziņā saņem unikālu linku, kuru atverot, var redzēt treniņa progresu, kas tiek atjaunots ik pa 15 sekundēm. Tā kā šī funkcija dod iespēju sekot līdzi sportista gaitām reāllaikā, tā var arī paglābt no nepatikšanām. Kuram gan savu reizi nav sanācis apmaldīties vai arī sportošanas laikā notiek negadījums. Vismaz tavi draugi zinās, kur esi un vajadzības gadījumā varēs sniegt palīdzību.

    Reklāma

    Lai arī pamatā šī iespēja visiem būs par brīvu, ir tomēr daži ierobežojumi. “Beacon” joprojām paliks maksas funkcija, ja reāllaika atrašanās vietas datus vēlēsies kopīgot, izmantojot “Apple Watch” vai “Garmin” ierīces, jo šāda integrācija ir pārāk sarežģīta. Tas nozīmē, ka “Beacon” bezmaksas būs pieejama tikai mobilajā tālrunī.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.09.2021 11:42

    Garmin ierīču lietotājiem to Strāvu pilnīgi nevajag, jo viņiem ir savs – saucas LiveTrack.

    Reklāma