Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Fit tiek pie ilgi gaidītajiem fitnesa iespēju uzlabojumiem

    Jaunākie raksti

    Google beidzot pastāstījusi sīkāk par gaidāmajiem Google Fit Wear OS uzlabojumiem. Jau iepriekš ziņojām, ka Google Fit viedtālruņu lietotne tiks pie jaunām iespējām un daudz plašākas pieejas saņemtajiem datiem. Vismaz man vēl jaunās Google Fit Android iespējas nav pieejamas, nāksies vēl uzgaidīt.

    Google Fit Wear OS vēl arvien būs tāls ceļš ejams pirms Google lolojums spēs sacensties ar Apple un Samsung valkājamo viedierīču iespējām, bet beidzot Google Fit Wear OS iet pareizajā virzienā.

    Reklāma

    Jau iepriekš daži Wear OS ražotāji (piemēram, Fossil) bija centušies ieviest uzlabotu fitnesa datu attēlošanu, bet turpmāk visi varēs paļauties uz Google sagatavoto un Wear OS iebūvēto Google Fit iespēju klāstu.

    Pirmais lielais uzlabojums ir atvieglota saskarnes izmantošana, ar mazāku skārienu skaitu varēsi tikt pie vēlamajiem iestatījumiem vai pie sporta sekošanas uzsākšanas.

    Sportošanas laikā lietotājs redzēs laiku, attālumu, salīdzinājumu ar iepriekšējo kilometru, bet nekur nav pazuduši arī Google Fit ieviestie Heart Points, kas gan man nekad neko jēdzīgu nav nozīmējuši. Google Fit parādīs arī nodedzinātās kalorijas, varēsi pārvaldīt mūziku, kā arī Google Fit parādīs visu jauno sporta pulksteņu iespējas, piemēram, VO2 Max.

    Uzlabota iespēja noteikt konkrētu sniegumu, piemēram, noskrienamo kilometru daudzumu. Pievienota arī elpošanas vingrinājumu iespēja, kas kļūst arvien populārāka.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma