Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Fit iegūst jaunas iespējas pirms Endomondo nāves

    Jaunākie raksti

    Google Fit ir viens no tiem fitnesa datu uzkrāšanas servisiem, kas nav ticis ņemts nopietni jau kopš tā iznākšanas. Kaut kur pa ceļam Google izlēma par labu tikai Fit lietotnei viedierīcēs, nogalinot Fit tīmekļa vietni. Google Fit lietotne pieejama Android un arī iOS lietotājiem.

    Labā ziņa ir tā, ka Google paziņojusi par Fit lietotnes uzlabošanu, turklāt vienlaicīgi tiek izlaisti arī Wear OS uzlabojumi, kas saistāmi ar treniņiem un fitnesu. Turklāt tas viss tiek izdarīts pirms Endomondo lietotne tiek slēgta.

    Reklāma

    Uzlabotā Google Fit lietotne parādīs nesalīdzināmi plašāku treniņu informāciju, kā arī tur varēsi atrast gulēšanas datus, informāciju par vēsturiskiem fitnesa sasniegumiem, iespēju mērīt svaru ar viedajiem svariem un citām iespējām, kas jau sen ir vairumam fitnesa lietotņu.

    Google Fit arī paplašināts informācijas apjoms, kas saņemams no citu ražotāju ierīcēm – Fossil pulksteņi, Oura Ring viedie gredzeni, Withings fitnresa aksesuāri, Sleep As Android un daudzas citas ierīces tagad spēs uz Google Fit padot visu savākto informāciju.

    Wear OS pulksteņu lietotāji arī var gatavoties uzlabojumiem – būs ērtāk apskatīt pēdējo treniņu datus, treniņu laikā varēsi iestatīt dažādu paziņojumu, piemēram, par pārāk lielu un pārāk mazu tempu. Pārstrādāts arī kopsavilkuma dati, kas tiek rādīti pēc treniņa. Jauno iespēju klāstā ir arī iespēja dalīties ar treniņa datiem, kā arī pievienot fotogrāfijas.

    Sagaidāms, ka Google Fit atjauninājums gaidāms tuvāko pāris dienu laikā.

    Avotsgoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    iansk
    19.11.2020 17:16

    eh, atkal Google nokavēja. Visi jau kā gājputni no Endomondo aizmigrējuši uz Stravu.
    Un nopirkto Sh(sorry)Fitbit atbalstu un sinhronizāciju gan jau nebūs pievienojuši.

    Reklāma