Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oura” trešās paaudzes viedais gredzens beidzot ir apaļš

    Jaunākie raksti

    Ja “Oura” viedie gredzeni tev jau līdz šim šķita dārgi, tad tagad, lai tādu iegādātos, maciņš būs jāpaver vēl plašāk un jostas jāsavelk vēl ciešāk. Šajā gadījumā galvenais iemesls nav pat inflācija vai jaunas funkcijas. “Oura” paziņojis, ka ienesis vizuālas pārmaiņas savos trešās paaudzes gudrajos gredzenos, atsakoties no kantainā dizaina un padarot to malas pilnīgi apaļas. Uzņēmums skaidro, ka šādā veidā gan uzlabo ierīces izskatu, gan padara to ērtāk valkājamu.

    Jaunā veida gredzenus “Oura” nosaucis par “Horizon”. Principā pilnīgi apaļās malas un nosaukums ir vienīgais, kas atšķiras no parastā “Oura” trešās paaudzes gredzena, ko sauc “Heritage” un ko joprojām būs iespēja iegādāties. Funkcijas abiem gredzeniem paliek identiskas. “Horizon” atrodams tas pats uzlabotais sensoru komplekts, kas trešās paaudzes gredzenā, ieskaitot nepārtrauktu sirdsdarbības un temperatūras uzraudzību, miega kvalitātes mērījumus, skābekļa līmeņa asinīs noteikšanu u.c. labumus.

    Reklāma

    Runājot par cenām,”Oura Horizon” maksā no 367 eiro sudraba un melnā krāsā līdz pat 576 eiro ekskluzīvā rozīgi zelta krāsā. Salīdzinājumam, pērkot “vecā” dizaina trešās paaudzes gredzenus, jāatvadās no 314 līdz 471 eiro. Taču papildus tam jārēķinās, ka pēc pusgada lietošanas būs jāmaksā ap 6 USD mēnesī, lai arī turpmāk saņemtu visas “Oura” viedā gredzena iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    30.09.2022 14:40

    varēja jau pateikt, ka apaļajam Horizon tāpat ir grope apakšā, lai varētu pareizi uzvilkt.

    oura-ring3-horizon.jpg
    bobis
    08.10.2022 22:11

    Nakotnes rokudzelzu versija ? Vel izdomat kakla rinki. ar iebuvetu nelielu elektrosoku, velmes lauzejs 3000 vai kardinatajs.

    Reklāma